0 produs(e)

Insecticid Maxforce IC White Ro, 1 bucata x 5 g

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

29,75 Lei
Insecticid pentru gândaci Maxforce IC White Ro, deosebit de eficient, are efect de moarte în cascadă asupra gândacilor, exterminând nu numai adulții ce consumă gelul, ci întregul cuib.
SAU

Detalii

Max Force IC White este o momeală insecticidă condiționată sub formă de gel de culoare albă, având drept subsțanța activă imidaclopirid-ul, un neionicotinoid de generația a II-a ce acționează asupra receptorilor acetilcolinici din membrana post-sinaptică, blocând funcționarea centrilor nervoși ai dăunătorului.

Insecticidul Max Force IC White este formulat ca singura alternativă la insecticidele clasice, lichide, de contact, pentru combaterea principalelor specii de gândaci de casă. După o monitorizare a nivelului de infestare, se va trata suprafața infestată prin aplicarea metodică, la distanțe de 1-2 metri, a boabelor (0.1 - 0.2 g) de Max Force IC White, insistandu-se acolo unde gândacii se ascund: în zona țevilor de scurgere de la bucătării și băi, sub și în spatele electrocasnicelor (aragaze, frigidere, mașini de spălat), în zona tocurilor de ușă, a contoarelor electrice, în colțurile ascunse luminii, unde sunt crăpături în perete sau podea.

Max Force IC White are în compoziție și atractanți ce vor atrage la consum gândacii de pe o rază de câțiva metri: la 24 de ore după tratament se vor observa primii gândaci morți care, pe cat posibil, va trebui să fie lăsați pe loc: gândacii, prin natura speciei, se hrănesc cu excrementele semenilor sau cu ale cadavrelor celor morți, iar tratamentul cu Max Force IC White folosește această caracteristică în generarea unui efect de cascadă sau domino: exemplarele vii sau cele tinere, născute după expulzarea oualor de către femela-gândac contaminată cu Max Force IC White, își vor consuma semenii morți, în plus față de picătura de gel și vor muri si ei în decurs de câteva zile.

Studiile efectuate au arătat ca 1 g de Max Force IC White (8 - 10 boabe de gel) omoară, în 48 de ore, circa 200 de gândaci prin contact direct și, în 5-7 zile, peste 1000 de gândaci, prin efectul cascadă.

Max Force IC White se poate aplica în orice moment al zilei, indiferent dacă în incintă există oameni sau nu, în locuri greu accesibile, acolo unde nu se pot folosi insecticide lichide din motive de securitate.

Ambalat într-o manieră care îl face ușor de utilizat, nereprezentând niciun risc pentru oameni sau animale de companie, își menține atractivitatea până la 4 luni, chiar și în condiții de temperaturi extreme și umiditate mare.

Compoziție: 100 g de Max Force IC White conțin 2.15 g de imidacloporide și coformulanți - până la 100 g.

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani)Nu
Greutate (Kg)0.0100
Destinat UzPopulație, Profesional
Mirosinodor
Zona Utilizareinterior
ProducatorBayer Garden
Tipuri AplicareAplicare directă
Substanta activa biocideImidachloprid
Concentratie Substanta Activa21.5 g/kg
Concentratie de utilizareGata preparat
Combate activitateagândacilor de bucătarie, gândacilor de canalizare
Modalitate de ambalare24 seringi x 5 g
Formulare/StareGel

 

Vezi și insecticidul Agita, deosebit de efeicient pentru eliminarea muștelor!

Specificatii tehnice

ProducatorBayer
Numar intern84457817

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Scrie o recenzie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Newsletter

Fii primul care află despre ofertele și reducerile noastre!

Prin abonarea la newsletter vă dați acordul ca www.sateanul.ro să vă proceseze adresa de email in scopul transmiterii de informații comerciale.