0 produs(e)

Mastercid Micro

Availability: În stoc

200,00 Lei
Mastercid Micro este un insecticid lichid concentrat microencapsulat, bazat pe Cypermethrin și Tetrametrin în formulare apoasă - gandaci, scorpioni, furnici, purici, păianjeni, bug-uri, căpușe, pești de argint, acarieni, muște, fluturași, țânțari, ghișee, viespe, capuse.
SAU

Detalii

Caracteristici Mastercid Micro:

Este un insecticid-acaricid concentrat microencapsulat bazat pe apă, cu un spectru larg de acțiune și persistență îndelungată. Cele două ingrediente active conținute în formulă, sinergizate prin piperonilbutoxid, fac ca produsul să fie puternic descompus (tetrametrină) și, în același timp, foarte rezidual (cipermetrin). Rezidualitatea este, de asemenea, îmbunătățită prin microcapsulare. De fapt, cu această tehnică, ingredientele active sunt închise în microcapsule și eliberate lent. Acțiunea dublă conferă Mastercid Micro proprietatea de a elimina insectele prezente în momentul tratamentului și de a evita apariția infestărilor ulterioare timp de cel puțin 2-3 săptămâni. Mastercid Micro este indicat pentru lupta împotriva unei mari varietăți de insecte: insecte zburătoare precum țânțari, țânțari tigru, muște, molii etc. Insecte târâtoare, cum ar fi gândacii, furnicile, tribolii etc. De asemenea, este activ împotriva căpușelor și acarienilor de pui roșii (Dermanyssus Gallinae etc.). Mastercid Micro poate fi utilizat în mod avantajos în dezinfectarea clădirilor pentru aglomerări civile, industriale, zootehnice, urbane, zone suburbane, case, școli și grădinițe, cazărmi, săli de sport, teatre, cinematografe, săli de așteptare ale stațiilor și aeroporturilor, satelor turistice, companii alimentare, campinguri, cantine, restaurante, hoteluri, spitale, case de bătrâni, case de odihnă, depozite și depozite pentru alimente, grajduri, ferme de animale, adăposturi de animale, depozite și spații pentru producerea și depozitarea țigărilor și a tutunurilor , medii industriale în general, zone portuare și echipamente, mijloace de transport.

Utilizarea în grădini, peluze, tufișuri ornamentale, garduri vii, bulevarde și zone verzi publice și private, este recomandată pentru controlul țânțarilor. Modul de utilizare Mastercid Micro poate fi distribuit cu pompe de presiune, manuale sau electrice, atomizoare, nebulizatoare etc. în raport de 1 litru de amestec la fiecare 10-15 m2 de suprafață. Medii interioare: pulverizați, în special, zonele perimetrale ale spațiilor, scândurile, colțurile și covoarele, spatele mobilierului, bucătăriilor, cuptoarelor, frigiderelor, locurilor de acumulare a deșeurilor, în toalete și oriunde este de preferat prezența sau trecerea încăperilor. insecte. Împotriva insectelor zburătoare tratați suprafețele unde tind să stea. În ferme, scoateți animalele înainte de tratament și ventilați spațiile înainte de a le reintroduce. În exterior: aplicați pe pereți, ferestre, pervazuri, cornișe, garduri vaste, locuri de acumulare a deșeurilor. Pentru a preveni o nouă infestare a mediilor interne, se recomandă pulverizarea produsului pe întregul perimetru exterior până la un metru și pereții până la o înălțime de aproximativ 1 m. Dozarea insectelor zburătoare: se diluează 5-10 ml pe litru de apă (0,5-1%) în funcție de gradul de infestare. Doza mai mare este indicată pentru controlul muștelor. Atunci când tratați zonele verzi pentru combaterea țânțarilor, este recomandat să oferiți vegetație uniformă, evitând scurgerea. Insecte și acarieni târâtoare: se diluează în proporție de 0,5-1% (50-100 ml în 10 litri de apă) în funcție de întinderea infestării și de insecta care trebuie combătută. Cea mai mare doză este indicată pentru tratamentul gandacii și pentru tratarea suprafețelor absorbante. Nu depășiți dozele recomandate.

Mastercid Micro poate fi, de asemenea, amestecat la 3-5% cu solvenți pe bază de glicol (300-500 ml în 10 litri de solvent) pentru utilizare cu dispozitive nebulizante (cețuri reci) sau cu ajutorul atomizoarelor de căldură (ceață caldă) în raport de 0,5- 1 litru de soluție la hectar de suprafață sau 0,5-2 la 1000 de metri cubi de mediu. Utilizarea Mastercid Micro prin echipamente speciale (de exemplu, generatoare de ceață) este permisă numai utilizatorilor profesioniști. Avertismente și precauții de utilizare A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Păstrați-vă departe de hrană, mâncare și băutură. Recipientul nu poate fi reutilizat. Purtați mănuși de protecție. Evitați contactul cu ochii și pielea. Evitați inhalarea de vapori și vapori. Nu luați mâncare sau băutură în timpul utilizării. Evitați contaminarea solului și a subsolului și a apelor reziduale sau a apei de suprafață. Nu folosiți pe animale și în agricultură. Persoanele și animalele neprotejate trebuie ținute departe de locul în care se realizează tratamentul până când suprafețele sunt perfect uscate.

În caz de contact cu pielea, spălați imediat cu multă săpun și apă. În caz de contact cu ochii, clătiți bine cu apă și contactați medicul. În caz de accident sau dacă vă simțiți rău, contactați medicul. Compania producătoare nu își asumă nicio responsabilitate pentru daunele aduse persoanelor sau lucrurilor care pot rezulta dintr-o utilizare necorespunzătoare a formulării.

Cine folosește produsul este responsabil și față de terți. Aceasta este asocierea următoarelor substanțe active: Cypermethrin 8%, Tetrametrină 2% și Piperonil Butoxid 6%, care, separat, determină următoarele simptome de intoxicație: Cypermetrrin și Tetrametrină:

SIMPTOME: blocarea transmiterii nervului prin hiperstimularea pre-post-sinaptic a terminații neuronale. Sensibilitate deosebită din partea pacienților alergici și astmatici, precum și a copiilor. Simptome SNC: tremur, convulsii, ataxie; iritații ale căilor respiratorii: rinoree, tuse, bronhospasm și dispnee; declanșând reacții alergice: anafilaxie, hipertermie, transpirație, edemuri ale pielii, colaps vascular periferic. Terapie: simptomatică și resuscitare. Butoxid de piperonil - Terapie: contraindicații simptomatice: Avertisment: consultați un centru de control al otrăvurilor.

AGITATI CONTAINERUL BINE ÎNAINTE DE UTILIZARE.

NU REUTILIZA CONTAINERUL!

Ambalarea sticlelor: 1 litru; 6 buc/cutie

 Credem că te-ar putea interesa și un dezinfectant pentru suprafețe!

Specificatii tehnice

Numar internmastercid
Tara producatoruluiItalia
Cere o OfertaNu

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Recenzii clienti

1 Produs(e)

per pagina
Timp de asteptare mastercid... Trimisa de Sorin
Calitate
Pret
Utilitate
Dupa ce il aplici e u timp de asteptare pana la introducerea pasarilor in adapost? (Postat in 11.07.2020)

1 Produs(e)

per pagina

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie despre: Mastercid Micro

Cum notati acest produs? *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Pret
Utilitate
Calitate
Newsletter

Fii primul care află despre ofertele și reducerile noastre!

Prin abonarea la newsletter vă dați acordul ca www.sateanul.ro să vă proceseze adresa de email in scopul transmiterii de informații comerciale.