0 produs(e)

Insecticid K-Othrine WG250, 1 buc x 20 g

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

55,00 Lei
K-Othrine WG 250 este un insecticid piretroid, având ca substanță activă deltamethrin-ul, ce oferă o eficacitate deosebită împotriva întregului spectru de insecte dăunătoare: gândaci, omizi, muște, țânțari, purici, păduchi, ploșnițe, molii, cărăbuși și furnici.
SAU

Detalii

K-Othrine WG 250 este un insecticid piretroid, având ca substanță activă deltamethrin-ul, un izomer cu o eficacitate dovedită în distrugerea sistemului imunitar al insectelor dăunătoare.

Este condiționat sub o formă specială - granule dispersabile în apă, ce favorizează o remanență prelungită, fiind oferit utilizatorilor într-un ambalaj monodoză, pentru o utilizare cât mai facilă și economică.

Este biodegradabil, are o fotostabilitate mare, nu pătează, nu lasă urme vizibile după aplicare, nu este inflamabil și este comercializat într-un ambalaj reciclabil.
K-Othrine WG 250 manifestă o eficacitate deosebită împotriva întregului spectru de insecte dăunătoare: gândaci, muște, țânțari, purici, păduchi, ploșnițe, molii, cărăbuși, urechelnițe, păduchi de carte, furnici etc.

Datorită concentrației ridicate de substanță activă (deltamethrin) și calității acesteia, este recomandat de Organizația Mondială a Sănătății pentru aplicări reziduale cu remanență sporită împotriva tuturor vectorilor purtători de boli transmisibile (meningita, malaria etc.).

K-Othrine WG 250 acționează prin contact și prin ingestie, penetrând extrem de rapid stratul protector de chitină al insectelor, paralizându-le sistemul nervos și provocându-le moartea.

Se recomandă a fi utilizat în interior, indiferent dacă este vorba despre incinte industriale, comerciale, spații casnice sau spații de maximă igienă protejată (școli, spitale, industria alimentară, industria farmaceutică). 

Instrucțiuni de aplicare:

Pentru combaterea insectelor zburătoare (muște, țânțari):

Fiind un insecticid de contact, pentru un tratament eficient și rapid se recomandă să se aplice soluția pe toate suprafețele pe care se pot aseza insectele zburătoare. 
În interior, se vor trata tavanele, pereții (preferabil, de la o înălțime de 0.5 m în sus), zonele de acces pentru dăunători (canturile ușilor, ferestrelor), suprafețele aflate în vecinătatea imediată a surselor de iluminat, zonele ascunse și, doar în ultimă instanță, podeaua. 
În exterior, se va insista asupra căilor de acces pentru dăunători, asupra suprafețelor aflate în vecinătatea imediată a surselor de iluminat, precum și pe vegetația aflată pe o rază de minim 10 m în jurul căilor de acces (produsul nu este fitotoxic).

Pentru combaterea ploșnițelor:

Se va trata, cu mare atentie, întreaga suprafață disponibilă a locației (exceptând tavanele), insistându-se pe suprafețele textile (canapele, scaune, fotolii, cuverturi, saltele, covoare), inclusiv zona de material solid (lemn, plastic, metal etc.) utilizată ca suport pentru aceste textile, mobilierul, parchetul, zonele de îmbinări (plinte, trasee de cabluri), toate zonele greu accesibile (colțuri, îmbinările corpurilor de mobilier, interiorul dulapurilor, zonele de scurgere)
Tratamentele se vor efectua cu soluție suficientă pentru a penetra cele mai fine fisuri ale suportului pe care sunt aplicate (beton, lemn etc.) și de a rămâne acolo câteva minute. Este foarte importantă identificarea și tratarea zonelor cu cel mai mare potențial în a găzdui cuiburile de ploșnițe. Tratamentul se repetă dupa un interval de 10-14 zile, timp în care larvele rămase eclozează. 

Pentru combaterea gândacilor:

În interior, se vor trata podelele, pereții (preferabil, de la o înălțime de 1 m în jos), zonele greu accesibile, umede, calde și întunecoase, unde este cel mai probabil a se afla gândacii și a-și forma cuiburile (zona țevilor de scurgere, în spatele aparaturii electrocasnice, zonele de depozitare a alimentelor, zonele în care se păstrează – temporar – gunoiul)
Este foarte importantă identificarea și tratarea zonelor cu cel mai mare potențial în a găzdui cuiburile de gândaci; acestea se pot urmări căutând urme de dejecții (puncte negre minuscule), ouă, larve sau concentrații mai mari de 5-10 indivizi adulți într-un singur punct.

K-Othrine WG 250 are o remanență de 10, până la 12 săptămâni, în funcție de tipul suprafeței pe care se aplică și de curățenia acesteia.
La exterior, remanența produsului este direct influențată de condițiile meteo nefavorabile (ploaie, rouă, soare puternic etc.)

Doza: 20 g K-Othrine WG 250/ 9-10 litri apă/ 200-250 m².

* În caz de infestare masivă, producătorul recomandă dublarea dozei.

Dăunători vizați: gândaci de bucătărie, omizi, purici, căpușe, ploșnițe, furnici, muște, țânțari, viespi.

Compoziția insecticidul: 100 g de K-Othrine WG 250 conține 25 g (25%) deltamethrin și coformulanți până la 100 g.

Ambalaj: pliculețe predozate 20g (unidoză).

Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricației.

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani)Nu
Greutate (Kg)0.1000
Destinat UzPopulație, Profesional
Mirossesizabil
Zona Utilizareinterior, exterior
ProducatorBayer
Tipuri AplicarePompa de spate, ULV - LV
Substanta activa biocideDeltametrin
Concentratie Substanta Activa250 g/kg
Concentratie de utilizaresub 1%
Combate activitateacărăbușilor, furnicilor, gândacilor bucătărie, gândacilor canalizare, gărgărițelor, miriapodelor, moliilor de alimente, moliilor de textile, muștelor, omizilor, păienjenilor, ploșnița cerealelor, ploșnițelor de pat, puricilor, țânțarilor, termitelor, urechelnițelor, viespilor
Modalitate de ambalare20 g
Formulare/StareGranule

Specificatii tehnice

ProducatorBayer
Numar intern85384023

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Scrie o recenzie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Newsletter

Fii primul care află despre ofertele și reducerile noastre!

Prin abonarea la newsletter vă dați acordul ca www.sateanul.ro să vă proceseze adresa de email in scopul transmiterii de informații comerciale.