0 produs(e)

Insecticid Maxforce IC White Ro, 24 x 5 g

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

628,32 RON
Insecticid pentru gândaci Maxforce IC White Ro, deosebit de eficient, are efect de moarte în cascadă, exterminând nu numai adulții ce consumă gelul, ci întregul cuib.
Cantitate:
SAU

Plata cu cardul sateanul.ro

Detalii

Max Force IC White este o momeală insecticidă condiționată sub formă de gel de culoare albă, având drept subsțanța activă imidaclopirid-ul, un neionicotinoid de generația a II-a ce acționează asupra receptorilor acetilcolinici din membrana post-sinaptică, blocând funcționarea centrilor nervoși ai dăunătorului.

Insecticidul Max Force IC White este formulat ca singura alternativă la insecticidele clasice, lichide, de contact, pentru combaterea principalelor specii de gândaci de casă. După o monitorizare a nivelului de infestare, se va trata suprafața infestată prin aplicarea metodică, la distanțe de 1-2 metri, a boabelor (0.1 - 0.2 g) de Max Force IC White, insistandu-se acolo unde gândacii se ascund: în zona țevilor de scurgere de la bucătării și băi, sub și în spatele electrocasnicelor (aragaze, frigidere, mașini de spălat), în zona tocurilor de ușă, a contoarelor electrice, în colțurile ascunse luminii, unde sunt crăpături în perete sau podea.

Max Force IC White are în compoziție și atractanți ce vor atrage la consum gândacii de pe o rază de câțiva metri: la 24 de ore după tratament se vor observa primii gândaci morți care, pe cat posibil, va trebui să fie lăsați pe loc: gândacii, prin natura speciei, se hrănesc cu excrementele semenilor sau cu ale cadavrelor celor morți, iar tratamentul cu Max Force IC White folosește această caracteristică în generarea unui efect de cascadă sau domino: exemplarele vii sau cele tinere, născute după expulzarea oualor de către femela-gândac contaminată cu Max Force IC White, își vor consuma semenii morți, în plus față de picătura de gel și vor muri si ei în decurs de câteva zile.

Studiile efectuate au arătat ca 1 g de Max Force IC White (8 - 10 boabe de gel) omoară, în 48 de ore, circa 200 de gandaci prin contact direct și, în 5-7 zile, peste 1000 de gândaci, prin efectul cascadă.

Max Force IC White se poate aplica în orice moment al zilei, indiferent dacă în incintă există oameni sau nu, în locuri greu accesibile, acolo unde nu se pot folosi insecticide lichide din motive de securitate.

Ambalat într-o manieră care îl face ușor de utilizat, nereprezentând niciun risc pentru oameni sau animale de companie, își menține atractivitatea până la 4 luni, chiar și în condiții de temperaturi extreme și umiditate mare.

Compoziție: 100 g de Max Force IC White conțin 2.15 g de imidacloporide și coformulanți - până la 100 g.

Mod de ambalare: 24 x seringi de 5 g.

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.0100
Destinat Uz Populație, Profesional
Miros inodor
Zona Utilizare interior
Producator Bayer Garden
Tipuri Aplicare Aplicare directă
Substanta activa biocide Imidachloprid
Concentratie Substanta Activa 21.5 g/kg
Concentratie de utilizare Gata preparat
Combate activitatea gândacilor de bucătarie, gândacilor de canalizare
Modalitate de ambalare 24 seringi x 5 g
Formulare/Stare Gel

Specificatii tehnice

Producator Bayer
Tara producatorului
Capacitate cuvă Nu
Adâncime plantare Nu
Productivitate Nu
Cantitate însămânțare Nu
Transmisie Nu
Greutate Nu

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie despre: Insecticid Maxforce IC White Ro, 24 x 5 g

Cum notati acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Utilitate
Calitate
Pret
Newsletter

Fii primul care află despre ofertele și reducerile noastre!

Prin abonarea la newsletter vă dați acordul ca www.sateanul.ro să vă proceseze adresa de email in scopul transmiterii de informații comerciale.