0 produs(e)

HOBBY 35L - Cu amestecător - Focar pe gaz - nou

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

Cazanele Hobby sunt dispositive pentru distilarea băuturilor alcoolice din fructe cu capacitate redusă destinată uzului casnic. Capacitatea acesui model este de 35 L
SAU

Detalii

HOBBY 35L - Cu amestecător - Focar pe gaz - nou

Cazanele Hobby sunt dispositive pentru distilarea băuturilor alcoolice din fructe cu capacitate redusă destinată uzului casnic. Capacitatea acesui model este de 35 L. Setul de cazan pentru distilarea băuturilor alcoolice constă dintr-un cazan de cupru incorporat într-un focar de tablă laminat la rece, țeavă de legătură cu holender pentru etanșarea conexiunii dintre capac. Cazanul și capacul sunt conectate prin intermediul unei flanșe din oțel inoxidabil de 4 mm și a unei garnituri de 5 mm grosime. Sistemul de racire este fabricat din cupru electrolitic și funcționează pe un sistem țeavă în țeavă. Principiul de funcționare al sistemulul de racire se bazează pe flux de apă continuu, oferind o condensare mai eficientă a vaporilor alcoolici comparat cu sistemul clasic și un consum de apă cu 30% - 50% mai mic. Toate piesele care ajung în contact cu masa de fructe fermentată, cu vapori sau cu distilatul, sunt produse din cupru electrolitic de cea mai înaltă calitate. Cuprul este conductor de căldură foarte bun, rezistent la efectul acizilor organici și are un efect foarte pozitiv asupra gustului și mirosului distilatului, dovedit mai bine decât orice alt metal (aluminiu, oțel inoxidabil, etc.). Din acest motiv distilatele precum țuica sau pălinca, produse în destilatoare din cupru au gust și miros mai deosebit.

COMPONENTELE CAZANULUIMATERIALGROSIMEA
Fundul cazanuluiCupru Electrolitic1mm
Lateralul cazanuluiCupru Electrolitic0,8mm
Capacul cazanuluiCupru Electrolitic1mm
RăcitorCupru Electrolitic1mm

Serpentină

Țeavă de cupruØ22x1mm
Țeavă de legăturăCupruØ22x1mm
FocarTablă cu laminare rece1,5mm
C/A – Cu amestecător

Prevăzut cu încălzirea pe gaz 

Puteți opta pentru vasul de răcite din tabla galvanizată cu serpentină din cupru

Vezi și varianta de cazan 60 litri!

Specificatii tehnice

ProducatorDES CAZANE
Numar internhobby35litrifocarpegaz
Cere o OfertaDa

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Scrie o recenzie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Newsletter

Fii primul care află despre ofertele și reducerile noastre!

Prin abonarea la newsletter vă dați acordul ca www.sateanul.ro să vă proceseze adresa de email in scopul transmiterii de informații comerciale.