0 produs(e)

Cazan Mini Hobby, 10 litri

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

Cazan Mini Hobby, cu capacitatea de 10 litri, realizat din cupru electrolitic pur, ideal pentru obținerea unor distilate cu miros și gust aparte. Poate fi folosit și la plita din bucătărie.
SAU

Detalii

Cazan Mini Hobby, 10 l

Produs mic și practic, destinat producției de toate tipurile de băuturi și uleiuri esențiale. Produsul este echipat complet, conține propria sursă de încălzire electrică - 2 kW, cazan și capac din cupru, care sunt conectate / fixate cu un cuplaj rapid tri-clamp. Răcitorul cu flux de apă continuu al dispozitivului este complet realizat din cupru, compact și eficient, asigură o răcire adecvată în timpul procesului de distilare. Este instalat un robinet precis pentru a regla debitul de apă, iar consumul de apă va depinde în principal de temperature apei din rețea. Setul conține un coș din oțel inoxidabil pe care îl puteți folosi atunci când distilați plante aromatice pentru producerea uleiurilor esențiale, o băutură alcoolică de tip GIN sau când doriți să oferiți o aroma suplimentară distilatului din fructe. Dacă distilați alte tipuri de băuturi, cum ar fi cognac de fructe sau whisky, cosul poate fi ușor îndepărtat. Un termometru digital precis este instalat pentru a determina temperaturea aburului, pentru siguranța suplimentară, a fost instalată o supapă de siguranță pe capacul dispozitivului, care va elibera aburul în cazul puțin probabil de a crea o presiune mai mare în dispozitiv.

GARANȚIE: PRODUSELE VIN CU GARANȚIE PE TERMEN DE 2 ANI PENTRU SET.

PIESELE CAZANULUI      MaterialGrosimea
Fundul cazanuluiCupru Electrolitic1 mm
Lateralul cazanuluiCupru Electrolitic1 mm
Partea de susCupru Electrolitic1.5 mm
Vasul de răcireCupru Electrolitic1 mm
Cos pentru aromeInox 3041 mm
Focar1,5 mm

 Prevăzut pentru a fi încălzit cu energie electrică 2kW

Vezi și gama noastră de bidoane transport!

Specificatii tehnice

ProducatorDES CAZANE
Numar internDES2
Tara producatoruluiSerbia
Cere o OfertaDa

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Scrie o recenzie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Newsletter

Fii primul care află despre ofertele și reducerile noastre!

Prin abonarea la newsletter vă dați acordul ca www.sateanul.ro să vă proceseze adresa de email in scopul transmiterii de informații comerciale.