0 produs(e)

Motocultor Loncin LC850, 7 CP, cu roti

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: Stoc terminat

2.500,00 Lei
Motocultorul Loncin C850 este recomandat pentru aratul suprafețelor mari de teren. Astfel, aratul și curățarea sau pregătirea solului pentru cultură devin mult mai ușoare.

Detalii

Motocultor Loncin LC850 7CP,  cu roți

Cunoști citatul „Mai întâi munca, apoi distracția”? Ei bine, cu un utilaj de nădejde în magazia ta de unelte, noi suntem siguri că munca ta va dura cât mai puțin, iar distracția va fi de durată. De aceea, îți prezentăm motocultorul Loncin LC850.

Ai peste 10.000 mpᵌ? Fii fără griji!

Motocultorul Loncin C850 este recomandat pentru aratul suprafețelor mari de teren. Dotat cu motor pe benzină în 4T de 7 CP, poți fi convins că aratul și curățarea sau pregătirea solului pentru cultură devin mult mai ușoare.

Motorul are capacitate 212 CC și o turație de 3.600 rpm, dovadă clară că te așteaptă performanțe inegalabile atunci când te afli la cârma acestui utilaj. Consumul de carburant este eficientizat, iar capacitatea rezervorului de combustibil este de 3.6 litri. Sistemul de aprindere este electronic, iar pornirea se face pe bază de demaror cu recul.

Dacă nu ai experiență cu utilizarea unui motocultor, atunci cu siguranță vei avea parte de o surpriză plăcută: este atât de ușor de pornit și controlat! Iar dacă ai mai folosit până acum motocultoare, atunci poți face comparația să vezi cât de repede termini treaba cu acesta și cât de mic va fi efortul tău.

Mânerul este reglabil pe înălțime și lateral și motocultorul se operează prin împingere pe 4 roți de cauciuc, tocmai ca tu să nu întâmpini provocări.

Muncești cu spor, fără ajutor

Chiar dacă te afli în fața unui teren de peste 10.000 mp și trebuie să îl ari singur, nu îți face griji. Nu ești singur, atât timp cât motocultorul Loncin LC850 îți este alături.

Este dotat cu priză de putere pe un singur ax, transmisie pe bază de ambreiaj cu 5 discuri de fricțiune și sistem de transmisie în baia de ulei. Viteza de rotație a frezelor este de 130 rpm, ceea ce îți asigură eficiență în muncă, când ari terenul.

În plus, motocultorul are lățime de lucru reglabilă, între 50 și 90 cm. Adâncimea de lucru cu freza este de până la 36 cm, iar numărul maxim de freze ce se pot monta acestui motocultor este 3. Frezele sunt segmentabile, una pe extensie la stânga și una pe extensie la dreapta.

Cuțitele frezelor sunt autoascuțibile, ceea ce înseamnă că nu trebuie să îți faci griji că trebuie schimbate prea des. Toate componentele acestui motocultor sunt rezistente, iar motorul este protejat de o carcasă specială.

Loncin, o marcă de prestigiu la nivel mondial

Ca orice motocultor Loncin, și modelul LC850 este unul durabil, pe care te poți baza că nu o să te lase la greu. Garanția calității fiecărui produs Loncin este asigurată de cei peste 450 de lideri academici, experți și ingineri care contribuie la dezvoltarea fiecăreui produs încă din stadiul de prototip.

 

Specificații tehnice

Putere motor: 7 CP.

Capacitate cilindrică: 212 cc.

Ciclu de funcționare: 1 cilindru, OHV.

Turație motor: 3.600 rpm.

Sistem de aprindere: electronic.

Pornire: demaror.

Combustibil: benzină fără plumb.

Cantitate ulei în baie de motor: 600 ml.

Tip filtru aer: umed.

Tip ulei baie motor: SAE 30.

Protecție motor/senzor ulei: da.

Rezervor combustibil: 3.6 litri.

Consum: 0.40 l/h.

Transmisie (motor – cutie viteze): ambreiaj cu 5 discuri de fricțiune.
Transmisie (cutie viteze - freze): pinioane în baie de ulei.
Transmisie în baie de ulei: da
Carcasa sistem transmisie: fontă.
Priză de putere: da (1 singur Ax).

Viteze înainte: 2.
Viteze înapoi: 1.
Viteza de rotație a frezelor: 160 rpm.
Ascuțire cuțit freză: autoascuțibil.
Lățime de lucru maximă: 86 cm.
Lățime de lucru minimă: 55 cm.
Adâncime de lucru cu freza: <= 30 cm.
Număr cuțite freză: 12 dreapta/12 stânga.
Freze detașabile: da.
Freze segmentabile: două dreapta/două stânga.
Sistem de reglare a adâncimii de lucru: da.
Mâner reglabil: înălțime și lateral.

Roți cauciuc: 4.00-8.

Specificatii tehnice

ProducatorO-Mac
Numar intern1WG3.9-85FQ-Z
Cere o OfertaNu

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Scrie o recenzie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Newsletter

Fii primul care află despre ofertele și reducerile noastre!

Prin abonarea la newsletter vă dați acordul ca www.sateanul.ro să vă proceseze adresa de email in scopul transmiterii de informații comerciale.