0 produs(e)

Motocositoare O-Mac B 52D - Premium

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

766,00 Lei
Motocositoarea O-Mac B 52D Premium este ușor de folosit, are un consum redus și este realizată folosind cele mai moderne tehnologii.
766,00 Lei

Detalii

Motocositoarea O-Mac B 52 D – Premium este ideală pentru orice utilizator sau gospodărie. Ea poate fi utilizată în orice domeniu de activitate semi sau profesional, având o putere nominală de 2.8 CP. Puterea dezvoltată la discul de tăiere sau tambur cu fir a acestei motocositori este de 2.1 CP.

 

Combinația perfectă între performanță și confort

Motocositoarea O-Mac B 52 D – Premium este perfect echilibrată, având o construcție solidă, care oferă utilizatorului plăcerea de a lucra în orice activitate de tăiere a oricărui tip de iarbă, buruieni, fâneturi sau arboret.

 

Folosind această motocositoare, îți crești productivitatea și obții o grădină frumoasă, cu efort minim. Având o capacitate cilindrică de 51.7 cc cu motor în 2T, motocositoarea O-Mac B 52 D te avantajează în orice muncă de înfrumusețare a grădinii și o transformă dintr-o activitate solicitantă în una plăcută. 

 

Acest utilaj este echipat cu filtru de aer tip burete, cu accesare rapidă, care îți asigură posibilitatea unei întrețineri simple și rapide. Motocositoarea este dotată cu un carburator performant, cu șoc automat, accelerație rapidă și consum redus. Toba de eșapament, cu 3 cavități în interior pentru reducerea nivelului de zgomot și rezistența la temperaturi înalte, este fabricată din materiale de cea mai bună calitate, pentru utilizare îndelungată.

 

Volanta, de generație nouă asigură, o mai bună ventilație cu 21 de palete. Având un diametru mai mare de 111 mm, motocositoarea beneficiază de o performanță ridicată în condiții extreme de temperatură, în timpul utilizării.

 

Pentru o bună etanșare și rezistență în funcționare, toate garniturile acestui produs sunt realizate din materiale fabricate în SUA. Noul demaror este echipat cu sistem easy-start, asigurând o pornire cu un efort minim. Suportul transmisiei este îmbunătățit prin adăugarea suplimentară a unui rulment cu bile pentru stabilitate sporită și rigidizarea tubului de 28 mm, astfel reducând la minimum vibrațiile transmise de unealta de lucru. Cu accesoriile de tăiere, turația este de 9.500 rpm.

 

Rezervorul de combustibil are o capacitate generoasă, 1 litru, suficientă pentru a lucra fără să alimentezi o perioadă lungă de timp.

 

Transmisia se face prin tija din oțel, de 8 mm, susținută în interiorul tubului de 6 inele de cauciuc siliconat, pentru reducerea vibrațiilor către utilizator. Această motocositoare este recomandată pentru o suprafață de lucru mare, de peste 10.000 mp.

 

Motocositoarea O-Mac B 52 D - Premium poate fi echipată cu toată gama de discuri de tăiere compatibile cu acest model, discuri pentru iarbă, fâneturi, arboret etc.

 

Din punct de vedere al manevrabilității, motocositoarea se controlează ușor, având un mâner tip bicicletă consolidat, ce asigură un control complet, pentru a funcționa în condiții perfecte de siguranță. În plus, este echipată cu ham profesional și sistem anti-vibrații de ultimă generație, pentru a asigura confort maxim în timpul utilizării.

 

Greutatea netă este de doar 8.9 kg. 

 

Te-ar putea interesa și această motocoasă de umăr!

Specificatii tehnice

Numar intern287421000/OMA
Ciclu de functionare2 timpi
Putere motor2 CP
Capacitate cilindrica42.7 cc
Sistem de aprindereElectronic
PornireManuala
CombustibilBenzină
Capacitate rezervor1 litru
Amestec carburantbenzină:ulei (l:ml): 1:30
ManereBIKE
Cutit3 dinti

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Scrie o recenzie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Newsletter

Fii primul care află despre ofertele și reducerile noastre!

Prin abonarea la newsletter vă dați acordul ca www.sateanul.ro să vă proceseze adresa de email in scopul transmiterii de informații comerciale.