0 produs(e)

Aparat de muls vaci EMT 2+2A, 2 bidoane aluminiu, 30 l, 2 posturi

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

2.617,43 RON
Aparat de muls vaci EMT2+2A30, 30 litri, dotat cu două posturi si două bidoane de aluminiu. Ca și nivel de productivitate, aparatul este util în a mulge 16 - 20 de vaci pe oră.
Cantitate:
SAU

Plata cu cardul sateanul.ro

Detalii

Aparat de muls vaci EMT 2+2A

Aparatul de muls EMT2+2A30 este alcătuit din 2 posturi și 1 bidon de aluminiu cu capacitatea de 30 litri. Bidonul este prevăzut cu cleme. Are un motor de 0.75 CP și 1420 rotații pe minut. Ca și nivel de productivitate, aparatul este util în a mulge între 16 și 20 de vaci pe oră.

Materiale de calitate superioară

Aparatele de muls EMT sunt realizate din materiale de calitate superioară, cu o durată lungă de viață. Prin productivitatea crescută și utilizarea facilă, mașina de muls este soluția ideală atât pentru fermele zootehnice mici, cât și pentru fermierii mici și mijlocii.

Protecție împotriva coroziunii

Aparatele de muls mobile EMT sunt prevăzute cu tanc de vacuum, capacitatea fiind de 16 litri; acesta este montat pe sasiu (sub pompa de vacuum) și este prevăzut cu capac lateral, ce permite accesul în interiorul acestuia pentru a fi curățat o dată pe lună. Camera de vacuum este protejată împotriva coroziunii, dat fiind faptul că aceasta este galvanizată.

Gamă largă de accesorii și piese de schimb originale

Aparatele de muls EMT au în componență următoarele: cadru metalic, set 2 roți, mâner metalic, bidon de colectare, motor electric, tanc de vacuum, regulator de vid, manometru, pulsator, filtru pentru aer, ansamblu colector complet, 4 palete grafit, 2 metri furtun colectare lapte, 2 metri furtun distribuție aer.

Proces de mulgere rapid, ușor și curat

Un aparat de muls ajută ca procesul de mulgere să se realizeze în cele mai bune și sigure condiții, să fie o activitate ușoară, la îndemâna oricui, iar rezultatele să fie de calitate. Utilizarea unui aparat de muls prezintă următoarele avantaje: efort fizic redus, productivitate crescută și evitarea poluării laptelui prin contactul cu mâinile operatorului și aerul din adăpost.

Bidoane de aluminiu rezistente la impact

Pentru fabricarea bidoanelor din dotarea aparatelor de muls se folosesc doar aliaje de aluminiu ETIAL 7. Procesul de anodizare la care sunt supuse bidoanele le oferă o rezistență mai mare la impact, atât suprafeței acestora, cât și deschiderilor. Bidoanele din aluminiu sunt construite de prese hidraulice vertical, în patru etape, devenind mai puternice după fiecare etapă de modelare a acestora.

Bidonul de aluminiu din componența aparatului de muls prezintă o clemă de prindere pentru fixarea capacului. 

Sistem de închidere cu cleme

Bidoanele sunt prevăzute cu cleme. Se asigură, astfel, un transport sigur, fără scurgeri. 

Testate de personal calificat

Aparatele de muls EMT sunt verificate în detaliu de personal calificat în domeniu și livrate către client împreună cu schema de montaj. Se verifică integritatea aparatului de muls, de la componente, la accesorii și consumabile, se verifică compatibilitatea subansamblelor, gradul de uzură a paletelor de grafit (maxim 5%), pornirea și oprirea aparatului și presiunea de mulgere.

Aparatul de muls se livrează cu certificat de garanție, fișă de verificare și manual de instrucțiuni în limba română.

Specificatii tehnice

Producator Expert Moldova Trading
Putere motor 0.75 CP
Tensiune/Frecventa 220V/50 hZ
Turatie motor 1420 rpm
Capacitate pompa vacuum Nu
Numar posturi 2
Număr bidoane 1
Capacitate bidon 30 litri
Tip bidon Aluminiu
Tip vacuum Nu
Capacitate tanc vacuum Nu
Pompa vacuum Nu
Palete Nu
Capacitate colectare Nu
Pulsator Nu
Control presiune Nu
Roti transport Nu
Durata medie de muls Nu
Dimensiunile mașinii (L x l x h) 95 x 135 x 110
Greutate 110 kg
Garantie produs 24 luni
Tara producatorului Turcia

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie despre: Aparat de muls vaci EMT 2+2A, 2 bidoane aluminiu, 30 l, 2 posturi

Cum notati acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Utilitate
Calitate
Pret
Newsletter

Fii primul care află despre ofertele și reducerile noastre!

Prin abonarea la newsletter vă dați acordul ca www.sateanul.ro să vă proceseze adresa de email in scopul transmiterii de informații comerciale.