0 produs(e)

Aparat de muls vaci, oi si capre EMT3+1MS40, bidon inox, 40 l, 3 posturi

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

2.611,81 RON
Aparatul de muls EMTT3+1MS40 se remarcă prin productivitate crescută și utilizare facilă, fiind soluția ideală atât pentru fermele zootehnice mici, cât și pentru fermierii mici și mijlocii. Destinat mulgerii vacilor, oilor și caprelor, în același timp sau separat.
Cantitate:
SAU

Concurs sateanul.ro

Detalii

Aparat de muls mixt EMT, bidon de aluminiu

Aparatul de muls EMT3+1MS40 mixt este alcătuit din 3 posturi și 1 bidon de inox cu o capacitate de 40 litri. Bidonul este prevăzut cu cleme. Are un motor de 0.75 CP si 1420 rotatii pe minut. Este soluția ideală atât pentru mulgerea bovinelor, cât și a ovinelor și caprinelor, în acelasi timp sau separat.

Aparatul de muls mixt este format din: cadru metalic, bidoane de aluminiu sau inox, 2 pulsatoare (reglabile în funcție de necesarul de pulsații dorit), grup motor cu putere de 0.75 CP, turnat, solid, proiectat să lucreze în regim de aproximativ 1420 rpm, un cap colector complet pentru bovine, un cap colector complet pentru ovine, butelie tac vacuum metalică, cu capacitatea de 16 litri, pompă vacuum acționată cu 4 palete din grafit.

Materiale de calitate superioară

Aparatele de muls EMT sunt realizate din materiale de calitate superioară, cu o durată lungă de viață. Prin productivitatea crescută și utilizarea facilă, mașina de muls este soluția ideală atât pentru fermele zootehnice mici, cât și pentru fermierii mici și mijlocii.

Protecție împotriva coroziunii

Aparatele de muls mobile EMT sunt prevăzute cu tanc de vacuum, capacitatea fiind de 16 litri; acesta este montat pe sasiu (sub pompa de vacuum) și este prevăzut cu capac lateral, ce permite accesul în interiorul acestuia pentru a fi curățat o dată pe lună. Camera de vacuum este protejată împotriva coroziunii, dat fiind faptul că aceasta este galvanizată.

Gamă largă de accesorii și piese de schimb originale

Aparatele de muls EMT au în componență următoarele: cadru metalic, set 2 roți, mâner metalic, bidon de colectare, motor electric, tanc de vacuum, regulator de vid, manometru, pulsator, filtru pentru aer, ansamblu colector complet, 4 palete grafit, 2 metri furtun colectare lapte, 2 metri furtun distribuție aer.

Proces de mulgere rapid, ușor și curat

Un aparat de muls ajută ca procesul de mulgere să se realizeze în cele mai bune și sigure condiții, să fie o activitate ușoară, la îndemâna oricui, iar rezultatele să fie de calitate. Utilizarea unui aparat de muls prezintă următoarele avantaje: efort fizic redus, productivitate crescută și evitarea poluării laptelui prin contactul cu mâinile operatorului și aerul din adăpost.

Bidoane de inox rezistente la impact

Bidoanele EMT sunt alcatuite din 4 straturi, prin comprimarea realizată cu prese hidraulice perpendiculare, pentru rezistență superioară. Sunt întărite pe margine și sunt rezistente împotriva șocurilor. Datorită protecției de cauciuc, șasiul nu se deteriorează și nu face zgomot. Deoarece producția se face cu ajutorul preselor hidraulice perpendiculare, cantități mici de materie primă sunt lăsate la bază. Materia primă de la bază este transferată către pereții laterali, stabilitatea corpului fiind mai crescută comparativ cu alte produse similare.

Bidonul de inox ușor de curățat, nu se pătează și nu capătă miros.

Bidoanele EMT sunt acoperite cu un strat de Eloxal de 12 microni. Datorită acestui strat, bidoanele sunt protejate și nu se pătează; nu capătă miros și sunt ușor de curățat. În producția bidoanelor EMT au fost utilizate doar elemente acceptate de legislația UE.

Bidonul/bidoanele de inox din componența aparatului de muls prezintă cleme de prindere pentru fixarea capacului.

Bidoanele sunt prevăzute cu cleme. Se asigură, astfel, un transport sigur, fără scurgeri. 

Testate de personal calificat

Aparatele de muls EMT sunt verificate în detaliu de personal calificat în domeniu și livrate către client împreună cu schema de montaj. Se verifică integritatea aparatului de muls, de la componente, la accesorii și consumabile, se verifică compatibilitatea subansamblelor, gradul de uzură a paletelor de grafit (maxim 5%), pornirea și oprirea aparatului și presiunea de mulgere.

Aparatul de muls se livrează cu certificat de garanție, fișă de verificare și manual de instrucțiuni în limba română.

Specificatii tehnice

Producator Expert Moldova Trading
Putere motor 0.75 CP
Tensiune/Frecventa 220V/50 hZ
Turatie motor 1420 rpm
Capacitate pompa vacuum Nu
Numar posturi 3
Număr bidoane Nu
Capacitate bidon 40 litri
Tip bidon Inox
Tip vacuum Nu
Capacitate tanc vacuum Nu
Pompa vacuum Nu
Palete Nu
Capacitate colectare Nu
Pulsator Nu
Control presiune Nu
Roti transport Nu
Durata medie de muls Nu
Dimensiunile mașinii (L x l x h) 64 x 133 x 102
Greutate 74 kg
Garantie produs 24 luni
Tara producatorului Turcia

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie despre: Aparat de muls vaci, oi si capre EMT3+1MS40, bidon inox, 40 l, 3 posturi

Cum notati acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Pret
Utilitate
Newsletter

Fii primul care află despre ofertele și reducerile noastre!

Prin abonarea la newsletter vă dați acordul ca www.sateanul.ro să vă proceseze adresa de email in scopul transmiterii de informații comerciale.