0 produs(e)

Masina de peletat MKL-250

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

19.000,00 Lei
Mașina de peletat MKL-250 se utilizează pentru procesarea biomasei (rumeguș de lemn, paie, coceni, stuh, resturi de origine animală ș.a) în granule de dimensiuni mici (6 mm, 8 mm).
SAU

Detalii

Mașina de peletat se utilizează pentru procesarea biomasei (rumeguș de lemn, paie, coceni, stuh, resturi de origine animală ș.a) în granule de dimensiuni mici (6 mm, 8 mm).

Modelul MKL-250 este acționat de un motor electric, trifazat, de 11 kW. Transmisia puterii se face prin reductor. Echipamentul de lucru este format din matrice și role. Fiind pus în funcțiune peletizatorul, rolele vor presa materia primă pentru granulare în găurile matricei. În rezultatul acțiunii forței de frecare, în timpul procesului de granulare se înregistrează o temperatură între 30-60 grade Celsius. Astfel, biomasa este procesată și transformată în granule ce pot fi folosite la procesul de încălzire a casei, fermei sau orice altă încăpere.

 

Avantaje produs:

1. Este conceput din fier, ceea ce oferă o rezistență deosebită tuturor componentelor, dar și o bună stabilitate.
2. Utilizare în mod continuu datorită modului inovator în care a fost conceput motorul.
3. Datorită formei granulelor, materia pentru ardere și încălzire se poate păstra mai bine și într-un spațiu mai mic decât în forma sa naturală.
4. Alimentarea cazanelor sau a sobei cu peleți asigură o eficiență energetică mult mai mare comparativ cu utilizarea în mod tradițional a materiei pentru foc. 
 

Specificații tehnice:

- putere motor: 11 kW (1.500 rot./min.);
- tensiune: 380 V;
- capacitate: max. 150 kg/h.

Vezi și mașina de peletat MKL-300!

Specificatii tehnice

ProducatorTehno Ms
Numar internAT0089

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Scrie o recenzie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Newsletter

Fii primul care află despre ofertele și reducerile noastre!

Prin abonarea la newsletter vă dați acordul ca www.sateanul.ro să vă proceseze adresa de email in scopul transmiterii de informații comerciale.