0 produs(e)

Generator Loncin Inverter, 3.5 kW, 220 V

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

4.200,00 Lei
Generatorul Loncin Inverter LC3500i răspunde celor mai exigente cerințe în ceea ce privește furnizarea de energie electrică de calitate, având capacitatea de a funcționa neîntrerupt timp de 11 ore.
SAU

Detalii

Generator Loncin Inverter, 3.5 kW, 220 V, cu baterie

Energia electrică de care ai nevoie capătă acum un alt nivel de calitate. Gama de generatoare LC3500i produsă de Loncin este alimentată de convertorul de frecvență FM-SPW III, având cea mai recentă tehnologie de conversie a frecvenței.

Află cum poate răspunde modelul LC3500i celor mai exigente cerințe în ceea ce privește furnizarea de energie electrică de calitate.

Motorul și puterea

Puterea maximă a generatorului este de 3.5 kW, iar cea nominală de 3.0 kW. Motorul rulează la putere nominală 7 C.P. / 5.2 Kw / 3600 rpm, iar în sarcină 6 C.P./4.5 kW/3600 rpm, datorită capacității cilindrice de 212 cc.

Capacitate rezervor și consum

Capacitatea motorului este de 10 litri de benzină, iar cea a băii de ulei este de 0.6 litri. Consumul este ≤395g/kW.h. Astfel, poți utiliza acest generator ca furnizor de energie electrică chiar și pentru 10 ore de funcționare neîntreruptă, cu o singură alimentare cu carburant.

Nivel de zgomot

Utilizând tehnologia de reducere a zgomotului, nivelul de zgomot emis de acest generator este chiar mai mic decât al altor generatoare tradiționale de capacități mai mici. Generatorul LC3500i deține certificarea MITI Japonia.

Reușeste să mențină zgomotul produs în timpul funcționării sub pragul de 65db.

Greutate

Cadrul de aluminiu oferă o rezistență foarte mare și, de asemenea, face ca acest generator să fie compact și ușor. Greutatea totală a generatorului este de doar 45 kg.

Tehnologie folosită

Aplicația revoluționară a tehnologiei "easy parallel connection" (conexiune paralelă simplă) face ca această serie de generatoare să poată fi folosită în paralel și combinată cu alte generatoare de diferite capacități.

Procesor performant

Viteza CPU de procesare și frecvența generată a fost îmbunătățită de 4 ori, atingând 40 mps. Noua putere de calcul oferă soluții mai bune de rezolvare a erorilor, convergența tendințelor și stabilitate. Totodată, procesorul de ultimă generație are și alte avantaje:

1. Îmbunătățirea procesorului invertorului de la 16 biți la 32 de biți TI;

2. Suplimentat procesorul CPU de 8 biți;

3. Timpul de calcul este de 4 ori mai rapid față de ultima generație de generatoare;

4. Are capacitatea de a-și adapta automat viteza motorului la sarcini diferite. Astfel, oferă o putere sigură și optimizată pentru aparatele sensibile cum ar fi: computerele, dispozitivele audio-urile avansate, aparatele medicale și tot felul de echipamente de precizie.

Siguranță

Nivelul de siguranță este îmbunătățit prin noul design al prizelor de înaltă/joasă tensiune și a ceramicii acestora. Modul de pornire este cu demaror manual electric; așadar, confortul și siguranța sunt asigurate de performanța dovedită de acest generator.

De ce să alegi  generatoare cu invertor marca LONCIN

Loncin susține lupta pentru un mediu nepoluat prin scăderea emisiilor de carbon. Mai multe tehnologii de bază ale cercetării și dezvoltării independente pentru un mediu nepoluat sunt integrate în tehnologiile folosite în producția generatoarelor.

Astfel, sunt satisfăcute nevoile profesionale prin randament și emisiile scăzute emanate de aceste modele.

Cea mai bună putere invertor THD din lume

Seria de generatoare cu invertor utilizează o sursă de alimentare profesională de tip "FM - SPWM", dezvoltată recent de Loncin. Aceasta îndeplinește standardul secundar de putere emis în UE.

Calitatea puterii produsă depășește standardul GB 2820 G2 și THD (distorsiuni armonice totale) respectând standardul secundar al puterii de comunicare stabilit pe plan internațional.

Produsul este în conformitate cu cerințele EMC din Europa (compatibilitate electromagnetică).

Sarcină cu o eficiență ridicată

Furnizarea în timp real a unui curent de înaltă calitate și a unei purități ridicate este garantată. În acest fel sunt respectate cerințele de alimentare a dispozitivelor sensibile la fluctuații, precum: calculatoare, surse de alimentare neîntreruptibile, echipamente audio, echipamente de comunicații, echipamente medicale, echipamente electromagnetice de încălzire cu microunde și alte aparate controlate prin chip-uri electronice.

Prietenos cu mediul înconjurător și energie generată curat prin LCPOWER

Seria de generatoare cu invertor este echipată cu motor "LC-POWER". Modul de funcționare a motorul este cu emisii reduse de carbon care respectă standardul EPA3 de emisie din SUA.

Mărime redusă, greutate scăzută și un nivel de zgomot mic.

Dimensiunile generatoarelor din această gamă sunt mici, iar greutatea redusă asigură portabilitatea facilă a acestora oriunde.

Nivelul de zgomot produs este de 52dB când utilajul este situat la 7 metri distanță, asigurând astfel o reducere cu 30% - 50% a zgomotului produs față de generatoarele obișnuite. În acest mod, funcționarea silențioasă a modelelor Loncin este asigurată, iar confortul tău nu este „bruiat” de motorul ce produce energie.

Caracteristici de ultimă generație

- senzor ulei;

- certificarea emisiilor: EPA Ⅲ & CARB;

- calitatea iesirii AC:  ISO8528 G2;

- rezistența la încărcare: ≤1.5%;

- nivelul de zgomot (încărcare de 75%) 7 metri : 65dBA);

- faza n : Faza singulară;

- operație paralelă: DA;

- mâner pe carcasă;

- roți transport: 4" x 3";

- măsurarea datelor: oră/tensiune/frecvență/cod de eroare.

Specificatii tehnice

ProducatorO-Mac
Numar internLC3500i
MotorLC170FD-3
Tipul motorului1 cilindru, răcire forțată, OHV
Putere motor7 CP / 3600 rpm (nominală), 6 CP / 3600 rpm (în sarcină)
Capacitate cilindrica212 cc
Capacitatea baii de ulei0.6 l
PornireDemaror / Electric
Factor de putere1
Volti DC/DC12 V
Voltaj nominal100V / 120V / 220V / 230V / 240V
CombustibilBenzină fără plumb
Capacitate rezervor10 litri
Consum mediu< 395 g/kW/h
Putere maxima3.5 kW
Protectie la suprasarcinaDa
Putere nominala3.0 kW
Frecventa de lucru50 Hz / 60 Hz
Greutate45 kg

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Scrie o recenzie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Newsletter

Fii primul care află despre ofertele și reducerile noastre!

Prin abonarea la newsletter vă dați acordul ca www.sateanul.ro să vă proceseze adresa de email in scopul transmiterii de informații comerciale.