0 produs(e)

Generator Loncin Inverter, 1.8 kW, 220 V

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

2.800,00 Lei
Ai multe proiecte în plan? Fie ele gospodărești, fie în natură, generatorul portabil Loncin Inverter îți va oferi energia de care ai nevoie.
SAU

Detalii

Ți-ai dorit vreodată să mergi într-un camping o perioadă mai lungă de timp? Dacă nu ai făcut acest lucru pentru că nu voiai să rămâi fără baterie la electronicele fără de care nu poți să te bucuri la maxim de vacanță, acum ai găsit soluția.

Acest generator portabil este potrivit pentru a alimenta: laptopuri/computere, aparate foto performante, aparatură audio, televizoare, cuptoare cu microunde, grătare electrice, iluminat cort sau rulotă etc. La rândul lui, generatorul folosește funcția de încărcare la DC 12V.

Află, citind în continuare, care sunt cele mai importante caracteristici ale generatorului portabil Loncin LP200i.

Motor și putere

Generatorul cu frecvență rapidă și variabilă, LC 200i are o putere nominală de 1.6 kW și ajunge la o putere maximă de 1.8 kW.

Rulează în siguranță putere pentru utilajele care sunt foarte sensibile la fluctuații electrice (depășește calitatea energiei electrice autohtone) și va deveni partenerul tău de nădejde oriunde și oricând.

Tehnologia folosită și calitatea energiei generate

Tehnologia ce stă la baza funcționalității generatorului portabil LC2000i este de tip invertor SPWM, care reproduce frecvența brevetată, oferind astfel o energie electrică de calitate mai bună decât cea obișnuită a tehnologiei VF. Calitatea sa atinge standardul internațional 2 pentru alimentarea cu energie electrică.

Rețeaua de alimentare autohtonă rămâne în urmă cand folosești sursa de energie a acestui generator, întrucât este mult mai transcendentă. Astfel, servește drept o sursă de energie mobilă a dispozitivelor moderne cu cerințe de vârf sau a nevoilor de alimentare în condiții de urgență.

Zgomot redus

Nivelul de zgomot produs este de 52dB, când generatorul este situat la 7 metri distanță. Față de zgomotul produs de un generator obișnuit, generatorul LC2000i este cu 30% mai silențios. Acest lucru asigură funcționarea neaudibilă a generatorului, în birou sau în aer liber.

Economie combustibil

Tehnologia inteligentă de control poate realiza reglarea automată a rotațiilor motorului în funcție de condițiile de încărcare, economisind chiar și 11% din combustibil. Capacitatea rezervorului este de 4.2 litri de benzină, iar cea a băii de ulei este de 0.35 litri, pe când consumul este ≤395g/kW.h.

O sursă îndelungată de energie

Un rezervor de combustibil poate produce curent electric 4 ore continuu sub puterea normală de 1.6 kW și poate dura mai mult de 7 ore în timpul funcționării intermitente.

Greutate și protecția mediului înconjurător

Fiind un generator portabil, greutatea este definitorie în gradul de practicabilitate pe care acest model îl are. Așadar, poți transporta și schimba locul generatorului fără probleme, datorită faptului că acesta cântărește doar 21 kg.

Alegerea unui echipament ecologic este una deșteaptă. Generatorul LC2000i îndeplinește condițiile celui mai recent standard al emisiilor de mediu din SUA - EPA3.

Utilizare multiplă

Poate fi folosit în diferite scopuri. Producerea energiei electrice crește semnificativ deoarece pot fi utilizate 2 generatoare în paralel. Codul de conectare permite un randament dublu de generare al curentului electric.

Panou de operare deștept

Panoul de operare poate afișa starea generatorului și unele semne simple pentru a indica capacitatea acestuia, supra-sarcină sau lipsa uleiului de motor. Starea generatorului poate fi confirmată de indicatoarele luminoase. În acest fel, siguranța utilizării unui astfel de utilaj este asigurată.

Ești de acord că acest generator răspunde și nevoilor tale, nu-i așa? Portabilitatea, siguranța și eficiența stau la baza noului tău furnizor de energie!

De ce să alegi generatoare cu invertor marca Loncin?

1. Cea mai bună putere invertor THD din lume.

2. Seria de generatoare cu invertor utilizează o sursă de alimentare profesională de tip "FM - SPWM", dezvoltată recent de Loncin. Aceasta îndeplinește standardul secundar de putere emis în UE.

3. Calitatea puterii produsă depășește standardul GB 2820 G2 și THD (distorsiuni armonice totale) respectând standardul secundar al puterii de comunicare stabilit pe plan internațional.

4. Produsul este în conformitate cu cerințele EMC din Europa (compatibilitate electromagnetică).

5. Sarcină cu o eficiență ridicată.

6. Furnizarea în timp real a unui curent de înaltă calitate și a unei purități ridicate este garantată. În acest fel sunt respectate cerințele de alimentare a dispozitivelor sensibile la fluctuații, precum: calculatoare, surse de alimentare neîntreruptibile, echipamente audio, echipamente de comunicații, echipamente medicale, echipamente electromagnetice de încălzire cu microunde și alte aparate controlate prin chip-uri electronice.

 

Specificații tehnice:

Model motor: LC148F.

Cilindree motor: 79 cc.

Tip motor: 1 cilindru, răcire forțată, OHV.

Putere motor nominală: C.P. / 2.9 Kw / 5000 rpm.

Putere motor în sarcină: 3 C.P. / 2.2 Kw / 5000 rpm.

Rata compresiei: 9:1.

Factor de putere: 1.0.

Frecvență nominală: 50 Hz/60 Hz.

Calitatea ieșirii AC: ISO8528 G2.

THD/%: ≤ 5.

Putere generator maximă:  1.8 KW.

Putere generator nominală: 1.6KW.

Timp funcționare continuu: 7 ore.

Consum de combustibil: ≤395g/Kw.h.

Tensiune DC: 12V.

Curent continuu: 8.0A.

Protecție suprasarcină: DC/AC Protector fără siguranțe.

Capacitate rezervor benzină: 4.2 litri.

Capacitate baie de ulei: 0.35 litri.

Sistem de pornire: Demaror manual.

Nivelul de zgomot: ≤61dB(A).

Greutate: 21 kg.

Dimensiune : 499×285×455.

 

Îți recomandăm și un tun de de aer cald, așa cum este acesta!

 

Specificatii tehnice

ProducatorO-Mac
Numar internLC2000i
MotorLC148F
Tipul motorului1 cilindru, racire fortata, OHV
Putere motor4 C.P. / 5000 rpm (putere nominală), 3 C.P. / 5000 rpm (în sarcină)
Capacitate cilindrica79 cc
Capacitatea baii de ulei0.35 l
PornireDemaror manual
Factor de putere1
Volti DC/DC12 V
CombustibilBenzină fără plumb
Capacitate rezervor4.2 litri
Consum mediu< 395 g/kW/h
Putere maxima1.8 kW
Protectie la suprasarcinaDa
Putere nominala1.6 kW
Frecventa de lucru50 Hz / 60 Hz
Greutate21 kg

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Scrie o recenzie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Newsletter

Fii primul care află despre ofertele și reducerile noastre!

Prin abonarea la newsletter vă dați acordul ca www.sateanul.ro să vă proceseze adresa de email in scopul transmiterii de informații comerciale.