0 produs(e)

Freza de zapada Ruris Everest 603

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

5.795,08 Lei
Atunci când lucrezi cu freza de zăpadă Ruris Everest 603 nu există limite sau zone care nu pot fi curăţate. Confortul şi plăcerea de a lucra sunt completate de mânerele încălzite pentru mâini.
5.795,08 Lei

Detalii

Puterea motorului şi cutia de viteze pun în valoare freza de zăpadă Everset 603. Totodată, pentru întoarcerea rapidă în jurul axei, cât mai aproape de zona ce trebuie deszăpezită sau pentru întoarcerile în zonele înguste, freza pentru deszăpezire este dotată cu un diferenţial la transmisie.

Roţile motrice pentru deplasare sunt fără cameră la interior, tocmai pentru a permite utilizatorului să pătrundă în zone cu denivelări mari. Diametrul roţii (40 cm) face ca orice obstacol să poată fi escaladat cu uşurinţă şi în condiţii de siguranţă pentru utilizator.

Garda înaltă la sol oferită de roţi protejează şasiul şi motorul de obiecte dure sau pietre care pot intra în contact cu freza.

Pornirea motorului este făcută automat la cheie, iar freza este pornită şi gata de lucru.

Motorul este dotat din constructie cu funcţia Winter Engine, pentru protecţie anti-îngheţ, şi astfel poate porni în orice condiţii de depozitare sau de ger.

Tot pentru confortul utilizatorilor Ruris, freza Everest este dotată cu far de lucru, pentru a putea lucra în orice condiţii termice şi pe orice suprafaţă. Farul este cu LED, pentru a face faţă oricărei solicitări.

Viteza pentru deplasare este în trepte, în funcţie de grosimea stratului de zăpadă. Utilizatorul poate selecta una din cele 6+2 viteze pentru deplasare şi, astfel, timpul de utilizare este corect dimensionat şi consumul de carburant se reduce cu peste 25%. Pentru suprafeţele cu zăpadă îngheţate, freza Ruris Everest 603 poate mărunţi şi secţiona zăpada îngheţată datorită profilul cuţitului în formă de “Z” cu care este dotată. Suprafaţa încărcată cu zăpadă îngheţată va rămâne perfect curată în cel mai scurt timp.

Viteza de evacuare este asigurată de către turbina B4 cu palete poziţionate în spatele frezei, care au un singur rol: de a proiecta zăpada la distanţă, fără a forţa transmisia şi motorul. În acest fel, colectarea materialului frezat este preluat de către turbina B4, care proiectează cu forţă materialul frezat la mare distanţă.

Controlul jetului de zăpadă este făcut de către utilizator din bordul de comandă situat pe şasiul suportului de coarne, prin acţionarea celor două manete de comandă:

1. Manetă pentru setarea unghiului de până la 70 grade;

2. Manetă pentru setarea direcţiei unde se doreşte depozitarea materialului frezat, orientarea poate fi făcută stânga-drepta, 190 grade, în jurul axei.

Freza Ruris Everest 603 este proiectată pentru profesionişti, pentru zonele pietonale unde întreţinerea este impusă şi necesară zilnic, indiferent de stratul şi duritatea zăpezii.

 

Vezi și freza de zăpadă Everest 804, aici!

Specificatii tehnice

ProducatorRuris
Numar intern2014603
MotorLoncin Winter Engine
Ciclu de functionare4 timpi
Putere motor9 CP
Capacitate cilindrinca270 cc
Capacitate baie de ulei0.6 litri
TransmisieDisc frictiune
Sistem aprindereElectronic
PornireElectrica la cheie
Incalzire manereDotare standard
FarLed
CombustibilBenzină fără plumb
Capacitate rezervor4 litri
Consum mediu combustibil2.3 litri / ora
Viteze de lucru6 înainte + 2 înapoi
Distanta de refulare15 metri
Reglare jgheab evacuarePanou comanda
Latime de lucru76 cm
Adancime de lucru51 cm
Unghi de rotaţie jgheab evacuare190 grade
Unghi evacuare jgheabMax. 70°
Diametru roti40 cm
Greutate115 kg
Garantie produs24 luni
Tara producatoruluiRomânia
Cere o OfertaNu

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Scrie o recenzie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Newsletter

Fii primul care află despre ofertele și reducerile noastre!

Prin abonarea la newsletter vă dați acordul ca www.sateanul.ro să vă proceseze adresa de email in scopul transmiterii de informații comerciale.

Ar putea sa va intereseze si...

Momeala rozatoare Rubis Pasta

23,50 Lei

Stoc terminat

Ulei Ruris 4T - 600 ml

19,00 Lei

Ulei Ruris 4T - 1 Litru

29,00 Lei