0 produs(e)

Cazan tuica Basculant 100 - NOU

Availability: În stoc

Cazan pentru țuică Basculant 100, cu capacitatea de 100 de litri, din cupru electrolitic pur, ideal pentru livezi mici și gospodării individuale.
SAU

Detalii

Cazan țuică Basculant 100 - NOU

Cazanele tip Basculant sunt aparate pentru distilarea băuturilor alcoolice din fructe de capacitate medie, destinate uzului individual. Setul de cazan pentru distilarea băuturilor alcoolice constă dintr-un cazan de cupru incorporat într-un focar de tablă laminat la rece. Focarul conține sistem basculant care facilitează o umplere și o golire ușoară a cazanului. Cazanul și capacul sunt conectate prin intermediul unei flanșe din oțel inoxidabil de 4 mm și a unei garnituri de 5 mm grosime. Conectarea cazanului și a răcitorului cu țeava de legătură, se face cu ajutorul unui sistem tri-clamp, unde există o garnitură de silicon de 2 mm. Toate piesele care ajung în contact cu masa de fructe fermentată, cu vapori sau cu distilatul, sunt produse din cupru electrolitic de cea mai înaltă calitate. Cuprul este conductor de căldură foarte bun, rezistent la efectul acizilor organici și are un efect foarte pozitiv asupra gustului și mirosului distilatului, dovedit mai bine decât orice alt metal (aluminiu, oțel inoxidabil, etc.). Din acest motiv distilatele precum țuica sau pălinca, produse în distilatoare din cupru au gust și miros mai deosebit. Produsul poate fi achiziționat cu sistemul de răcire din inox de 30 L pe flux de apă continuu sau sistemul clasic de 200 L cu serpentină în 6 filete. 

- Descrierea produsului:
Noul răcitor PH-30 STANDARD este prevăzut pentru înlocuirea modelelor clasice de răcire de 200 L. Partea superioară este fabricată din tablă de inox cu grosimea de 0,8 mm. Cupele interioare sunt modelate prin presare. Plăcile interioare sunt realizate din cupru. Grosimea exterioară este de 1mm. Cele patru țevi răcire sunt realizate din cupru, iar dimensiunile țevii sunt de 15 x 0,8mm.
- Principiul de funcționare:
Răcitorul funcționează pe baza unui flux de apă care circulă între conductele de abur. Aceleași conducte conectează doua camere în care distilatul este colectat în stare de vapori în camera superioară, trecând prin conductele de condensare ajunge în camera inferioară de colectare a lichidului răcit până la 18°C și iese din sistemul de condensare. Capacitatea răcitorului este de 30 de litri de apă.
- Consumul de apă:
În timpul testării, s-a consumat 80 L de apă într-o oră, adică, în 3 ore consumul este de aproximativ 240L de apă de răcire, timpul unui proces mediu de distilare. Temperatura medie menținută în cel mai înalt punct al răcitorului este de 40-60°C, iar temperatura medie a distilatului este de 14°C și a variat între 9 și 18°C. Răcitoarele utilizate anterior au un volum de 200L, cu noul model de condensator economisirea consumului de apă este de cca. 50% mai puțin.
- Întreținerea răcitorului după sezon:
Înainte și după utilizarea răcitorului, se recomandă curățarea acestuia prin turnarea a 10-20L de apă în cazan și încălzirea instalației la temperatura de fierbere și golirea răcitorului, nu adăugați apă de răcire și lăsați aburul prin conductele timp de 10-15min.
-Avantaje:
• o răcire mai bună distilatului final;
• cu ajutorul robinetului PIP, puteți regla fin temperatura distilatului;
• consum redus de apă de răcire;
• material rezistent la uzură și proprietățile sale anticorozive;
• transport mai ușor și manipularea acestora în comparație cu modelele vechi
• întreținere ușoară și design atractiv
*** Datorită investiției constante în îmbunătățirea produsului, pot exista abateri în aspectul cazanului în comparație cu oferta standard, care nu vor afecta funcționalitatea produsului ci doar îl vor îmbunătăți.

COMPONENTELE CAZANULUIMATERIALGROSIMEA
Fundul cazanuluiCupru Electrolitic1mm
Lateralul cazanuluiCupru Electrolitic0,8mm
Partea de sus a cazanuluiCupru Electrolitic1mm
Capacul cazanuluiCupru Electrolitic0,8mm
RăcitorTablă din otel Inoxdabil 3040,8mm
Tevi verticale CupruØ15x1mmx1000mm
Țeavă de legăturăCupruØ28x1mmx1500mm
FocarTablă cu laminare rece1,5mm
C/A – cu amestecător
Prevăzut pentru încălzirea pe lemne
Posibilitate de încălzire pe gaz (arzător) 

Vas răcitor cu 4 țevi verticale din cupru

Vezi și varianta de cazan 120 litri!

 

Specificatii tehnice

ProducatorDES CAZANE
Numar internDES9
Greutate68
Cere o OfertaDa

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Recenzii clienti

4 Produs(e)

per pagina
Recomand cazan tuica Basculant 100 Trimisa de Costi Matei
Calitate
Pret
Utilitate
Da randament, tuica iese foarte buna, curata. Produs de calitate. (Postat in 14.09.2018)
Recomand Trimisa de Paul Manila
Pret
Utilitate
Calitate
Cel mai bun. Prtul nu e pentru toate buzunarele, dar merita banii. E o vorba, suntem prea saraci ca sa cumparam lucruri ieftine. (Postat in 06.09.2018)
Calitativ Trimisa de Marius onofrei
Pret
Utilitate
Calitate
Calitate! (Postat in 10.08.2018)
Excelent, recomand! Trimisa de Marin
Pret
Utilitate
Calitate
Tuica facuta in curte, in cazan de cupru, nu se compara cu nimic. Desi costa destul de mult, merita toti banii si il recomand cu caldura tuturor pasionatilor. (Postat in 18.07.2018)

4 Produs(e)

per pagina

Scrie o recenzie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Newsletter

Fii primul care află despre ofertele și reducerile noastre!

Prin abonarea la newsletter vă dați acordul ca www.sateanul.ro să vă proceseze adresa de email in scopul transmiterii de informații comerciale.