0 produs(e)

Cazan tuica Basculant 100

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

Cazan pentru țuică Basculant 100, cu capacitatea de 100 de litri, din cupru electrolitic pur, dotat cu amestecător, ideal pentru livezi mici și gospodării individuale.
SAU

Detalii

Cazan țuică Basculant 100 - cu amestecător

Model cazane tip BASCULANT sunt aparate pentru distilarea băuturilor alcoolice din fructe de capacitate medie menite uzului individual. Setul cazanului pentru distilarea băuturilor alcoolice este compus din cazan de cupru instalat în focar produs din tablă metalică cu laminare rece. Focarul conține sistem basculant care facilitează o umplere și golire ușoară a cazanului. Aparatul folosește sistemul cel mai eficient de etanșare cu apă la coroana cazanului și cești din cupru la capacul cazanului conectate prin țeavă de cupru astfel prevenind scăparea aburilor alcoolici din aparat. Sistemul de răcire este fabricat din tablă inox, având capacitatea de 30L, în interior conține 4 țevi verticale de cupru. Principiul de funcționare al sistemului de răcire se bazează pe flux de apă continuu oferind o condensare mai eficienta a vaporilor alcoolici comparat cu sistemul clasic și un consum de apă cu 30-50% mai mic. Toate piesele care ajung în contact cu masa de fructe fermentată, cu vapori sau cu distilatul, sunt produse din cupru electrolitic de cea mai înaltă calitate. Cuprul este conductor de căldură foarte bun, rezistent la efectul acizilor organici și are un efect foarte pozitiv asupra gustului și mirosului distilatului, dovedit mai bine decât oricare alt metal (aluminiu, oțel inoxidabil, etc..). Din acest motiv distilatele (țuica, pălinca) fabricată în distilatoare din cupru au miros și gust mai curat. 

Noul răcitor PH-30 STANDARD este prevăzut pentru înlocuirea modelelor clasice de răcire de 200 L. Partea superioară este fabricată din tablă de inox cu grosimea de 0,8 mm. Cupele interioare sunt modelate prin presare. Plăcile interioare sunt realizate din cupru. Grosimea exterioară este de 1mm. Cele patru țevi răcire sunt realizate din cupru, iar dimensiunile țevii sunt de 15 x 0,8mm.
- Principiul de funcționare:
Răcitorul funcționează pe baza unui flux de apă care circulă între conductele de abur. Aceleași conducte conectează doua camere în care distilatul este colectat în stare de vapori în camera superioară, trecând prin conductele de condensare ajunge în camera inferioară de colectare a lichidului răcit până la 18°C și iese din sistemul de condensare. Capacitatea răcitorului este de 30 de litri de apă.
- Consumul de apă:
În timpul testării, s-a consumat 80 L de apă într-o oră, adică, în 3 ore consumul este de aproximativ 240L de apă de răcire, timpul unui proces mediu de distilare. Temperatura medie menținută în cel mai înalt punct al răcitorului este de 40-60°C, iar temperatura medie a distilatului este de 14°C și a variat între 9 și 18°C. Răcitoarele utilizate anterior au un volum de 200L, cu noul model de condensator economisirea consumului de apă este de cca. 50% mai puțin.
- Întreținerea răcitorului după sezon:
Înainte și după utilizarea răcitorului, se recomandă curățarea acestuia prin turnarea a 10-20L de apă în cazan și încălzirea instalației la temperatura de fierbere și golirea răcitorului, nu adăugați apă de răcire și lasa ți aburul prin conductele timp de 10-15min.
-Avantaje:
• o răcire mai bună distilatului final;
• cu ajutorul robinetului PIP, puteți regla fin temperatura distilatului;
• consum redus de apă de răcire;
• material rezistent la uzură și proprietățile sale anticorozive;
• transport mai ușor și manipularea acestora în comparație cu modelele vechi
• întreținere ușoară și design atractiv
*** Datorită investiției constante în îmbunătățirea produsului, pot exista abateri în aspectul cazanului în comparație cu oferta standard, care nu vor afecta funcționalitatea produsului ci doar îl vor îmbunătăți.

PENTRU PPRODUSELE NOASTRE ASIGURĂM UN TERMEN DE GARANȚIE PE O PERIOADĂ 2 ANI DE LA DATA ACHIZIȚIEI.

Produsul poate fii achiziționat cu sistemul de răcire clasic de 200L cu serpentină 6 filete.

Practic și ușor de folosit!

Produs care a trecut testul timpului!

Ideal pentru livezi mici și gospodării individuale.

Cupru electrolitic pur!


Produsul poate fi achiziționat cu sistemul de răcire clasic, de 200 l, cu serpentină 6 filete.

PIESELE CAZANULUI    MATERIAL   DEBLJINA-GROSIMEA
Fundul cazanuluiCupru Electrolitic1 mm
Lateralul cazanuluiCupru Eletrolitic0.8 mm
Partea de sus a cazanuluiCupru Electrolitic1 mm
Capacul cazanuluiCupru Electrolitic0.8 mm
Vasul de răcireTablă galvanizată0.5 mm
SpiralăȚeavă de cupruØ28 x 1 mm x 5300 mm
Țeavă de legăturăȚeavă de cupruØ28 x 1 mm x 1500 mm
FocarTablă cu laminare rece1.5 mm
C/A – cu amestecător
Proiectat pentru încălzirea cu lemne
Proiectat pentru încălzirea pe gaz (arzător)

Vezi și varianta de cazan 120 litri stabil!

Specificatii tehnice

ProducatorDES CAZANE
Numar internDES10
Greutate72
Cere o OfertaDa

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Scrie o recenzie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Newsletter

Fii primul care află despre ofertele și reducerile noastre!

Prin abonarea la newsletter vă dați acordul ca www.sateanul.ro să vă proceseze adresa de email in scopul transmiterii de informații comerciale.