După cum bine știi, motosapa este acel utilaj agricol care îți ușurează semnificativ munca; utilajul “bun la toate” - grație posibilităților multiple de accesorizare.

Pentru ca tu să poți profita la maxim de potențialul motosapei tale (însămânțare, întreținere, arat), am realizat, bazat pe preferințele clienților, o listă cu cele mai cumpărate accesorii pentru motosapă din magazinul nostru.

1. Semănătoare TS 1 Ruris - asigură un proces optim de însămânțare, pas cu pas. Cu cinci treceri consecutive, vei însămânța circa un hectar. Cuva, realizată din metal, asigură posibilitatea încărcării la capacitate maximă și ușurează întreținerea în timp.

2. Cultivator multifuncțional cu două rarițe - permite montarea a două rarițe, asigurând astfel creșterea productivității. Sună bine, nu-i așa? Clienții noștri așa au considerat.

3. Dispozitiv de plantat și fertilizat cartofi - după cum ne spune și denumirea, acest utilaj acoperă procesul de plantare (însămânțare, acoperire șanț) și, în plus, poate fi folosit în procesul de fertilizare a culturilor.

Astfel, îndeplinește trei funcții deosebit de importante (însămânțare, acoperire, fertilizare), scutind utilizatorul de o muncă suplimentară și dovedindu-și economicitatea în timp, folosirea acestuia împreună cu o motosapă ducând la reducerea cu până la 50% a costurilor pe care le presupune o cultură de cartofi.

4. Cască de protecție cu vizieră - indispensabilă oricărei activități desfășurate cu motosapa, aceasta asigură protecție împotriva obiectelor mici care ar putea ricoșa în lucru (având potențialul de a cauza leziuni grave la nivelul feței/ochilor).

5. Prelată pentru utilajele agricole – o astfel de prelată îți va proteja motosapa de soare și intemperii, contribuind la creșterea duratei de funcționare în parametri optimi a acesteia. 

Ție ce accesoriu îți este indispensabil în lucrul cu motosapa? În speranța că ți-am fost de ajutor, îți urăm spor la treabă și randament în muncă, gospodar iscusit!