Un motocultor este un utilaj profesional deosebit de util în agricultură, a cărui eficiență poate fi comparată cu cea a unui tractor, acesta având totuși un singur ax și dimensiuni reduse.

Motocultorul este un utilaj agricol proiectat în vederea formării canalelor necesare plantării semințelor, însă, grație versatilității date de posibilitatea de accesorizare, acesta poate fi folosit pentru o gamă vastă de activități.

Un motocultor poate dispune de posibilitatea de accesorizare cu plug, bară de cosire, remorcă, semănătoare, greblă de fân, ba chiar și freză de zăpadă (dacă modelul permite acest lucru) și nu numai.

Bazat pe preferințele clienților, am realizat o listă cu top 5 accesorii pe care aceștia le-au considerat utile pentru motocultor. Astfel, printre cele mai cumpărate accesorii pentru motocultor din magazinul nostru, se numără:

1. Plugul de arat reglabil, produs de Rotakt - dotat cu o brazdă și un cuțit de pretăiere, acesta poate fi folosit atât împreună cu un motocultor Rotakt, cât și cu alte tipuri de motocultoare.

2. Prășitoarea/cultivatorul Rotakt - având lățimea și înălțimea de lucru reglabile, îți va lucra eficient terenul agricol. Și aceasta se potrivește atât la motocultoarele Rotakt, cât și la alte tipuri de motocultoare. 

3. Remorca Rotakt – cu o capacitate de 400 kg, această remorcă este preferata clienților noștri grație scaunului confortabil de care dispune, a cutiei pentru depozitarea sculelor și a sistemului de basculare. Acest model de remorcă pentru motocultor este disponibilă și în varianta cu capacitatea maximă de 500 kg. 

4. Semănătoarea O-Mac, 3 rânduri - potrivită pentru păioase și legumicultură, această semănătoare este perfectă pentru parcelele mici și medii, fiind prevăzută cu două site. 

5. Cultivator multifuncțional cu două rarițe - acest cultivator permite montarea a două rarițe, putând fi folosit pentru o gamă vastă de modele de motosape și motocultoare Ruris. 

Tu folosești astfel de accesorii? Dacă nu, sperăm că te-am inspirat și îți urăm spor la treabă!