Utilaj de sezon, motofierăstrăul (drujba) este de nelipsit din arsenalul persoanelor care locuiesc la casă. Găsindu-şi utilitatea într-o gamă variată de activităţi, acesta se dovedeşte a fi ajutor de nădejde în următoarele situaţii: tăierea lemnelor pentru foc, a copacilor, precum şi pentru realizarea prelucrărilor de fineţe ale lemnului (în vederea realizării proiectelor de amenajare).

Despre aspectele pe care trebuie să le aveţi în vedere atunci când luaţi decizia de cumpărarea a unui astfel de utilaj, am vorbit aici, astfel că nu le voi reaminti.

Perfect pentru debitarea lemnului, curăţarea crengilor de pe trunchiul copacilor (operaţiunea de cepuire), fasonare, motofierăstrăul este acel utilaj “bun la toate”.

În această categorie se înscrie cu succes şi Motofierăstrăul Hecht 44, de 2.7 CP. Eficacitatea acestui produs reiese din caracteristicile tehnice, ce se constituie în atribute indispensabile ale calităţii:

- motorul pe benzină, puternic, de 2.7 CP, îl face eficient pentru tăierea lemnelor de foc, a copacilor, a buştenilor, dar şi pentru proiectele de amenajare a spaţiilor din curte;

- uşurinţa în folosire se datorează greutăţii reduse, de numai 5.4 kg;

- durata lungă de viaţă este un rezultat al îmbinării pieselor din material plastic şi metal în ansamblarea sa;

- versatilitatea acestui utilaj reiese din dimensiunea lamei (40 cm), respectiv a lanţului, aspecte care fac posibilă tăierea oricărui tip de lemn, fără bătăi de cap;

- beneficiază de un sistem de protecţie contra supraîncălzirii;

- ungerea lanţului se face în mod automat, fapt ce vă eliberează de realizarea acestei sarcini manual.

Dacă tot nu sunteţi convins, aflaţi că şi preţul este un atribut ce recomandă acest produs – mai ales acum, cât încă beneficiază de o reducere substanţială în oferta noastră! Spor la treabă! (această urare devine o simplă formalitate, pentru deţinătorii Motofierăstrăului Hecht 44).