Motocultorul este un utilaj profesional, un tractor cu un singur ax, de dimensiuni reduse, care își găsește întrebuințarea în prelucrarea terenului agricol și nu numai (exitând și posibilitatea atașării periilor pentru curățarea diverselor spații, sau a lamelor/frezelor de zăpadă, pentru deszăpezire).

 La bază, motocultorul este proiectat pentru a forma canalele în vederea plantării semințelor. Totuși, cel mai mare avantaj al acestui tip de utilaj îl reprezintă versatilitatea, motocultoarele dispunând de o accesorizare foarte mare, aspect care le face potrivite pentru o gamă largă de activități agricole. Astfel, puteți atașa plugul (simplu sau reversibil), sapa pentru cartofi, bara de cosire, grebla de fân, cisterna, remorca, semănătoarea și multe alte accesorii de acest tip.

Grație versatilității care îl caracterizează, motocultorul poate fi folosit pe tot parcursul anului, suma cheltuită pentru achiziționarea unui astfel de utilaj fiind considerată, mai degrabă, o investiție.

Am realizat pentru dumneavoastră o selecție de motocultoare marca Rotakt, fiecare dintre modelele selecționate având potențialul de a vă deveni ajutor de nădejde în gospodărie:

1. Motocultorul Rotakt RO75 ECO – acest utilaj reprezintă alegerea ideală pentru micii gospodari, găsindu-și întrebuințarea atât în grădină, solarii, cât și la munca de câmp. Este dotat cu un motor de tip OHV de 7 CP și are ca beneficii diminuarea costurilor operațiilor după mărunțirea solului, precum și un consum redus.

 

2. Motocultorul Rotakt RO500 se numără printre cele mai apreciate modele Rotakt. Utilajul este construit de așa manieră încât poate fi folosit atât în grădină, vița de vie, cât și la munca de câmp. Puternic și fiabil, permite atașarea de accesorii precum: plug de arat, plug de bilonat, plug de scos cartofi, prășitoare, remorcă, etc.

 

3. Motocultorul Rotakt RO100-7B ECO este perfect pentru muncile agricole, oferind posibilitatea de a atașa accesorii precum: plug de arat, plug de bilonat, prășitoare, etc. Motorul pornește ușor, fiind puternic și economic din punctul de vedere al consumului de carburant.

Este destinat utilizării intensive, chiar și în condiții dificile, pe suprafețe de peste 5000 mp.

 

4. Motocultorul Rotakt RO1100-6D este potrivit pentru orice activitate de grădină și câmp. Folosit pe suprafețe medii și mari de teren, face față cu succes oricărei provocări.

 Fiind un dispozitiv profesional și de calitate superioară, îți va aduce performanțe ridicate și eficiență maximă în activitățile agricole.

 

5. Motocultor Rotakt MF360+TI360, 6.5 CP, pe benzină, multifuncțional - poate fi folosit atât ca motocositoare, când are atașată bara de cosire GC360, cât și ca motocultor, când are atașate frezele de pământ TI360.

Este ideal pentru afânarea solului și poate fi echipat cu diferite accesorii (freză de pământ, plug arat, bară de cosire, freză de zăpada, perie, etc.), astfel că poate fi folosit pentru o gamă largă de activități.

Toate aceste utilaje și multe altele, le găsești în magazinul nostru, https://sateanul.ro, unde ai posibilitatea de a cumpăra în rate!