În sens restrâns, motoburghiul este definit ca acel dispozitiv util pentru săparea găurilor în pământ. Te poți folosi de el pentru a scăpa de povara săpării unor gropi mai dificile, cum sunt cele pentru plasarea gardurilor sau pentru pentru vița de vie, flori și mergând până la cele necesare pentru prelevarea probelor de sol (analiza solului fiind mandatorie în cazul fermierilor care doresc sa crească productivitatea exploatațiilor pe care le dețin, prin cunoașterea caracteristicilor solului).

Motoburghiul pătrunde facil orice tip de sol, făcând față, grație motorului puternic, și celor mai grele condiții de lucru.

Pe piață, găsești motoburghie rezistente și fiabile, potrivite pentru orice tip de activitate de mic foraj, în orice sector (plantare, iluminare stradală, găuri pentru garduri etc.). Un exemplu în acest sens este Motoburghiul Ruris TT10, de 2.2 CP, cu rezistență superioară în condiții dificile de muncă.

 

 

Magazinul online sateanul.ro îți pune la dispoziție o gamă vastă de utilaje agricole și pentru grădinărit, de la producători de top, pentru ca tu să poți lua cea mai bună decizie de cumpărare. În plus, aici găsești utilaje agricole care se pot plăti în rate, asfel încât să nu lași un gol foarte mare în bugetul familiei.

Intră pe site, alege cel mai bun motoburghiu și bucură-te de rezultate!