În era tehnologiei, nu mai este nevoie să pierzi foarte mult timp și energie cu lucrările din jurul casei, dat fiind faptul că, vei găsi, cu siguranță, pe piață, un utilaj care să îți ușureze munca, indiferent de nevoia ta. Motoburghiul este o unealtă foarte utilă, ce înlocuiește cu succes clasica sapă și te va ajuta de fiecare dată când vei avea nevoie să sapi gropi pentru diverse activități, precum: plasarea unor stâlpi în pământ, montarea gardurilor, plantarea viței de vie, plantarea pomilor, florilor ș.a.m.d.

Cu ajutorul acestui motoutilaj, pământul dur nu va mai reprezenta o problemă atunci când vei avea nevoie să sapi, deoarece face față celor mai grele condiții de muncă, grație motorului puternic. Astfel, îl poți folosi cu încredere, de fiecare dată.

Săteanul îți pune la dispoziție motoburghie de o calitate superioară, care își vor face treaba în cel mai scurt timp și în privința cărora nu trebuie să te îngrijorezi atunci când vine vorba de consum, rezistență și fiabilitate.

Un astfel de utilaj este și Motoburghiul Ruris TT12, cu motor în 2 timpi de 2.5 CP și rezistență superioară, din punct de vedere tehnic, în condiții grele de muncă și în poziții de lucru diferite.

                                                                

De asemenea, Motosfredel-ul Oleo-Mac MTL 51 îți găsește utilitatea în operațiile mici de foraj, indiferent de sector – plantare, găuri pentru plasarea gardurilor, iluminarea stradală etc. Greutatea redusă și mânerele pliante îl fac ușor de transportat și depozitat, iar funcția de oprire automată și comenzile plasate pe un singur mâner asigură o manevrare ușoară și sigură.

 

                                     

Alege utilajul potrivit nevoilor tale și eficientizează-ți munca!