Pentru a-i răsplăti pe cei care ne urmăresc activitatea de pe Facebook (https://www.facebook.com/sateanul.magazin), am lansat concursul intitulat sugestiv „Câștigă o drujbă de cursă lungă!”, al cărui premiu constă într-o drujbă de cursă lungă Micul Pădurar 5600, pe benzină, cu motor de 3 CP.

Pentru a te înscrie la concurs și a-ți valorifica șansa de câștig, tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina de Facebook Săteanul, să o apreciezi (like la pagină) și să distribui postarea de concurs pe propriul profil de Facebook. Nimic mai simplu! În cazul în care ești deja fan al paginii noastre, va trebui numai să identifici postarea care anunță concursul și să o distribui pe propriul profil.

Concursul se va derula pe durata a 10 zile, în intervalul 31.01.2018 – 09.02.2018, câștigătorul urmând a fi anunțat pe data de 10 februarie.

Câștigătorul concursului va fi contactat prin intermediul aceleiași rețele de socializare (Facebook) de către un reprezentat al echipei Săteanul, premiul urmând a fi validat în termen de 72 de ore de la numirea câștigătorului.

Regulamentul concursului poate fi consultat aici.