Primăvara reprezintă perioada marilor proiecte în gradină, a modelării spațiilor verzi în decoruri de toată frumusețea. Totuși, realizarea acestor proiecte, ca și întreținerea ulterioară necesită folosirea de diverse ustensile fără de care efortul depus ar fi mult mai mare, iar rezultatul final nu ar fi la fel de spectaculos.

       Săteanul.ro îți pune la dispoziție o gamă vastă de astfel de echipamente si utilaje pentru curte și grădină, cu ajutorul cărora să lucrezi “la firul ierbii”. Dintre acestea, amintim:

1. Motocoasa – în cadrul magazinului nostru online găsești motocoase de la producători de top, a căror utilizare îți va crește eficiența și randamentul în toaletarea ierburilor de toate înălțimile, avand și avantajul funcționării pe teren denivelat.

2. Mașina de tuns gazonul –  în cazul în care deții o curte cu teren nivelat și gazon, masina de tuns gazonul reprezintă soluția optima pentru obținerea unui gazon tăiat la nivel, cu un aspect de invidiat.

3. Trimmer-ul – un trimmer electric are avantajul de a pătrunde în acele spații înguste inaccesibile mașinii de tuns iarba (la colțuri, pe lângă flori etc.), venind mai degrabă ca un însoțitor pentru aceasta.

4. Motofoarfeca (trimmer gard viu) –  ideală pentru toaletarea optimă a gardului viu și a arbuștilor, motofoarfeca este un dispozitiv nu ar trebui să lipsească din recuzita unui împătimit al grădinăritului.

5. Suflantele/Aspiratoarele de frunze – pentru acele momente în care toaletezi arbuștii decorativi, gardul viu sau dorești să cureți o alee prăfuită, o suflantă multifuncțională, cu funcție de aspirare te va ajuta să cureți curtea în cel mai scurt timp, fără prea mult efort.

      Acum este momentul să pui în aplicarea proiectele pe care le aveai în plan pentru spațiul verde din jurul casei! La sateanul.ro, ai parte de reduceri în tot site-ul în această perioadă. Profită!