"Găsesc mai ieftin de atât?", "Daca nu funcționează asa cum ar trebui?", "Oare pot plăti în rate?" - Săteanul răspunde satisfăcător tuturor întrebărilor și nevoilor tale, oferind prețuri menținute constant mai mici decât cele din alte magazine de profil, posibilitatea returnării produselor și, mai nou, POSIBILITATEA PLĂȚII ÎN RATE.

  1. Prețuri mici, calitate superioară

Credeai că cele două atribute se exclud reciproc? Nu și în magazinul nostru. Comercializăm utilaje pentru agricultură și grădinărit de la producători de top, precum Ruris, Hecht și Rotakt, la prețuri pe care ne preocupăm constant să le menținem mai mici decât cele din alte magazine de profil.

  1. Siguranță garantată în plata cu cardul

La noi, poți plăti cu cardul în condiții de siguranță maximă, prin platforma securizată Mobilpay.

În același timp, magazinul Săteanul este o platformă securizată, deținătoare a certificatului SSL (Secure Sockets Layer), astfel că ai garanția faptului că datele tale sensibile (cnp-ul și alte date personale) sunt protejate de privirile rău intenționate.

Cum te poți asigura că magazinul nostru online este securizat? Verifică bara de adresă, unde, în loc de clasicul “http” (specific site-urilor nesecurizate), vei găsi “https” ( s – securizat). De asemenea, browserul îți va arăta un lacăt în bara de stare. Poți chiar să soliciți certificatul SSL, pe care îl putem pune la dispoziția ta, în format pdf.

  1. Plata în rate

În magazinul nostru, ai posibilitatea de a plăti online în rate egale, fără dobândă, prin cardul de cumpărături.

După ce vei introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin, și va afișa o listă de unde poți alege numărul de rate dorit.

Servicii compatibile cu programul nostru online de plată în rate:

- Prin card de credit emis de BCR: Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website https://sateanul.ro și beneficiezi de oferta standard de  4 rate fără dobândă!

- Prin card de credit emis de BRD Finance:

a)  plată cu perioada de grație de până la 47 de zile : 0% dobandă pe parcursul perioadei de grație, 0% comision pentru tranzacția efectuată.

b)  plată în rate cu 0% dobandă, alegând durata de rambursare potrivită bugetului tău și beneficiind de 0% comision pentru tranzacția efectuată.

- Prin card de credit emis de Alpha Bank:

“Opțiunea de plată în rate cu 0% dobândă, prin cardul tau  de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT).

Mai multe detalii despre cardurile de credit compatibile cu plata în rate în magazinul nostru, cât și despre modul în care puteți obține un astfel de card, în secțiunea Servicii Clienți – Cum plătesc.

  1. Garanția investiției

Dacă nu ești mulțumit de produsele cumpărate, în magazinul nostru ai posibilitatea de a le returna și îți vei primi banii înapoi. În orice situație de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost trimise, în ambalajul original, cu etichetele intacte și împreună cu toate documentele care l-au însoțit (factură, certificate de garanție etc.). Produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire: fără defecte (exceptând defectele deja semnalate în corespondența cu www.sateanul.ro).