0 produs(e)

Insecticid MaxForce IC - 70 doze (seringi) x 20 g

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

5.414,50 RON
MAXFORCE IC include atractanți alimentari și feromoni sexuali ce atrag gândacii la consum, chiar și în detrimentul surselor de hrană clasice. Are efect de moarte în cascadă, exterminând nu numai adulții ce consumă gelul, ci întregul cuib.
Cantitate:
SAU

Concurs sateanul.ro

Detalii

MaxForce IC gel este o momeală insecticidă condiționata sub formă de gel de culoare albă, având drept substanță activă imidaclopirid-ul, un neionicotinoid de generația a II-a ce acționează asupra receptorilor acetilcolinici din membrana post-sinaptică, blocând funcționarea centrilor nervoși ai dăunătorului.

Insecticidul Max Force IC Gel este formulat ca singura alternativă la insecticidele clasice, lichide, de contact, pentru combaterea principalelor specii de gandaci de casă. După o monitorizare a nivelului de infestare, se va trata suprafata infestată prin aplicarea metodică, la distanțe de 1-2 metri, a boabelor (0.1 - 0.2 g) de gel MaxForce IC, insistându-se acolo unde gândacii se ascund: în zona țevilor de scurgere de la bucătării și băi, sub și în spatele electrocasnicelor (aragaze, frigidere, mașini de spălat), în zona tocurilor de ușă, a contoarelor electrice, în colțurile ascunse luminii, unde sunt crapături în perete sau podea.

MaxForce are în compoziție și atractanți ce vor atrage la consum gândacii de pe o rază de câțiva metri: la 24 de ore după tratament se vor observa primii gândaci morți, care, pe cât posibil, va trebui să fie lăsați pe loc: gândacii, prin natura speciei, se hrănesc cu excrementele semenilor sau cu a cadavrelor celor morți, iar tratamentul cu MaxForce foloseste această caracteristică în generarea unui efect de cascadă sau domino: exemplarele vii sau cele tinere, născute după expulzarea ouălor de către femela-gândac contaminată cu MaxForce, își vor consuma semenii morți, în plus față de picătura de gel și vor muri și ei în câteva zile.

Studiile efectuate au arătat că 1 g de MaxForce Ic 8 (10 boabe de gel) omoară, în 48 de ore, circa 200 de gândaci prin contact direct și, în 5-7 zile, peste 1000 de gândaci, prin efectul cascadă.

MaxForce se poate aplica în orice moment al zilei, indiferent dacă în incintă există oameni sau nu, în locuri greu accesibile, acolo unde nu se pot folosi insecticide lichide din motive de securitate.

Ambalat într-o manieră care îl face ușor de utilizat, nereprezentând niciun risc pentru oameni sau animalele de companie, acest insecticid își menține atractivitatea până la 4 luni, chiar și în condiții de temperaturi extreme și umiditate mare.

Compoziție: 100 g de MaxForce IC conțin 2.15 g de imidacloporide și coformulanți - până la 100 g.

Mod de ambalare: set 70 seringi a câte 20 g.

Termen de valabilitate: 4 ani de la data fabricației.

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) 4 ani de la data fabricației
Greutate (Kg) 0.1000
Destinat Uz Populație, Profesional
Miros inodor
Zona Utilizare interior
Producator Bayer
Tipuri Aplicare Aplicare directă
Substanta activa biocide Imidachloprid
Concentratie Substanta Activa 21.5 g/kg
Concentratie de utilizare Gata preparat
Combate activitatea gândacilor bucătarie, gândacilor canalizare
Modalitate de ambalare 70 seringi x 20 g
Formulare/Stare Gel

MAXFORCE IC se utilizează în spații de locuit (apartamente, case, camine), hoteluri, restaurante, baruri, magazine și alte locații de retail, spitale, policlinici, dispensare,cabinet medicale, școli, creșe, spații în care se depozitează, se pregătește și se servește hrana (bucătării, săli de mese, etc.).

 

Specificatii tehnice

Producator Bayer
Tara producatorului
Capacitate cuvă Nu
Adâncime plantare Nu
Productivitate Nu
Cantitate însămânțare Nu
Transmisie Nu
Greutate Nu

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie despre: Insecticid MaxForce IC - 70 doze (seringi) x 20 g

Cum notati acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Pret
Utilitate
Newsletter

Fii primul care află despre ofertele și reducerile noastre!

Prin abonarea la newsletter vă dați acordul ca www.sateanul.ro să vă proceseze adresa de email in scopul transmiterii de informații comerciale.