0 produs(e)

Freza de zapada Ruris Everest 1009

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

9.199,08 Lei
Atunci când lucrezi cu freza de zăpadă Ruris Everest 1009, nu există limite sau zone care nu pot fi curăţate. Confortul şi plăcerea de a lucra sunt completate de mânerele încălzite pentru mâini. Dotată cu far de lucru și protecție anti-îngheț.
9.199,08 Lei

Detalii

Atunci când lucrezi cu freza de zăpadă Ruris Everest 1009, nu există limite sau zone care nu pot fi curăţate. Confortul şi plăcerea de a lucra sunt completate de mânerele încălzite pentru mâini.

Puterea motorului şi cutia de viteze pun în valoare performanţa. Totodată, pentru întoarcerea rapidă în jurul axei, cât mai aproape de zona ce trebuie deszăpezită sau pentru întoarcerile, virajele la 360° în zonele înguste, freza este dotată cu un diferenţial la transmisie.

Roţile motrice pentru deplasare sunt fără cameră la interior, tocmai pentru a permite utilizatorului să pătrundă în zone cu denivelări mari. Diametrul roţii de 40 cm face ca orice obstacol să poată fi escaladat cu uşurinţă şi în condiţii de siguranţă pentru utilizator.

Garda înaltă la sol, oferită de roţi, protejează şasiul şi motorul de obiecte dure sau pietre care pot intra în contact cu freza. Pornirea motorului este făcută automat la cheie, iar freza este pornită şi gata de lucru.


Motorul este dotat din construcție cu funcţia Winter Engine, pentru protecţie anti-îngheţ şi, astfel, poate porni în orice condiţii de depozitare sau de ger.

Tot pentru confortul utilizatorilor Ruris, freza Everest este dotată cu far de lucru, pentru a putea lucra în orice condiţii termice şi pe orice suprafaţă, farul este cu LED, pentru a face faţă oricărei solicitări.

Viteza pentru deplasare este în trepte, în funcţie de grosimea stratului de zăpadă. Utilizatorul poate selecta una din cele 6+2 viteze pentru deplasare şi, astfel, timpul de utilizare este corect dimensionat şi consumul de carburant se reduce cu peste 25%.

Pentru suprafeţele cu zăpadă îngheţate, freza Ruris Everest 603 poate mărunţi şi secţiona zăpada îngheţată datorită profilul cuţitului în formă de “Z” cu care este dotată freza. Suprafaţa încărcată cu zăpadă îngheţată va rămâne perfect curată în cel mai scurt timp.


Viteza de evacuare este asigurată de către Turbina B4 cu palete poziţionate în spatele frezei, care au un singur rol, de a proiecta zăpada la distanţă, fără a forţa transmisia şi motorul. În acest fel, materialul frezat este preluat de către Turbina B4, care îl proiectează cu forţă la mare distanţă.

Controlul jetului de zăpadă este făcut de către utilizator din bordul de comandă, situat pe şasiul suportului de coarne, prin acţionarea celor două manete de comandă:

1. Manetă pentru setarea unghiului, de până la 70 grade.

2. Manetă pentru setarea direcţiei unde se doreşte depozitarea materialului frezat, orientarea poate fi făcută stânga-drepta 190 grade în jurul axei.


Freza Ruris Everest 1009 este proiectată pentru profesionişti, pentru zonele pietonale unde întreţinerea este impusă şi necesară zilnic, indiferent de stratul şi duritatea zăpezii.

 

Specificații tehnice:

- motor: Loncin Winter Engine, 4 timpi;

- ciclu de funcționare: 4 timpi;

- putere motor: 12.5 CP;

- capacitate cilindrică: 420 cc;

- capacitate baie ulei: 1.1 litri;

- transmisie: diferențial, disc fricțiune;

- sistem de aprindere: electronic;

- pornire: electrică, la cheie, încălzire mânere;

- dotare standard: far led;

- combustibil: benzină fără plumb;

- capacitate rezervor: 6 litri;

- consum mediu: 3 l/h;

- viteze de lucru: 6 înainte + 2 înapoi;

- distanța de refulare: 15 m;

- reglare jgheab evacuare;

- panou comandă;

- lățime de lucru: 107 cm;

- adâncime de lucru: 54 cm;

- unghi rotație jgheab: 190°;

- unghi evacuare jgheab: max 70°;

- diametru roți: 40 cm;

- greutate: 135 kg;

- garanție produs: 24 luni.

 

Vezi și gama noastră de mașini de tuns gazon!

Specificatii tehnice

ProducatorRuris
Numar intern100912018
Garantie produs24 luni
Tara producatoruluiRomânia
Cere o OfertaNu

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie despre: Freza de zapada Ruris Everest 1009

Cum notati acest produs? *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Pret
Utilitate
Calitate
Newsletter

Fii primul care află despre ofertele și reducerile noastre!

Prin abonarea la newsletter vă dați acordul ca www.sateanul.ro să vă proceseze adresa de email in scopul transmiterii de informații comerciale.

Ar putea sa va intereseze si...

Ulei Ruris 4T - 600 ml

19,00 Lei

Ulei Ruris 4T - 1 Litru

29,00 Lei

Momeala rozatoare Rubis Pasta

23,50 Lei

Stoc terminat