0 produs(e)

K-othrine WG 250 RO - 250 x 20 g

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

9.222,50 RON
K-Othrine WG 250 este un insecticid piretroid, având ca substanță activă deltamethrin-ul, ce oferă o eficacitate deosebită împotriva întregului spectru de insecte dăunătoare: gândaci, omizi, muște, țânțari, purici, păduchi, ploșnițe, molii, cărăbuși și furnici. K-Othrine WG 250 are o remanență de 10 - 12 săptămâni, în funcție de tipul suprafeței pe care se aplică și de frecvența igienizării acesteia.
Cantitate:
SAU

Concurs sateanul.ro

Detalii

K-Othrine WG 250 este un insecticid piretroid, având ca substanță activă deltamethrin-ul, un izomer cu o eficacitate dovedită în distrugerea sistemului imunitar al insectelor daunătoare.

Caracteristici:

Este condiționat sub formă de granule dispersabile în apă, ce favorizează o remanență prelungită și este oferit utilizatorilor într-un ambalaj monodoză, pentru o utilizare cât mai simplă și economică.

Este biodegradabil, are o fotostabilitate mare, nu păteaza, nu lasă urme vizibile după aplicare, nu este inflamabil și este comercializat într-un ambalaj reciclabil.

K-Othrine WG 250 manifestă o eficacitate deosebită împotriva întregului spectru de insecte dăunătoare: gândaci, muște, țânțari, purici, păduchi, ploșnițe, molii, cărăbuși, urechelnițe, păduchi de carte, furnici etc.

Datorită concentrației ridicate de substanță activă (deltamethrin) și calitătii acesteia, este recomandat de Organizația Mondială a Sănătății pentru aplicări reziduale cu remanență sporită împotriva tuturor vectorilor purtatori de boli transmisibile (meningită, malaria, etc.).

K-Othrine WG 250 actionează prin contact și prin ingestie, penetrând extrem de rapid stratul protector de chitină al insectelor, paralizându-le sistemul nervos și provocându-le moartea.

Se recomandă a fi utilizat în interior, indiferent că e vorba de incinte industriale, comerciale, spații casnice sau spații de maximă igienă protejată (școli, spitale, industria alimentară, industria farmaceutică). 

Instrucțiuni de aplicare:

Pentru combaterea insectelor zburătoare (muște, țânțari):
Fiind un insecticid de contact, pentru un tratament eficient și rapid se recomandă să se aplice soluția pe toate suprafețele pe care se pot așeza insectele zburătoare. 
În interior, se vor trata tavanele, pereții (preferabil, de la o înălțime de 0.5 m în sus), zonele de acces pentru dăunători (canturile ușilor, ferestrelor), suprafețele aflate în vecinătatea imediată a surselor de iluminat, zonele ascunse și, doar în ultima instanță, podeaua. 
În  exterior, se va insista asupra căilor de acces pentru dăunatori, asupra suprafețelor aflate în vecinătatea imediată a surselor de iluminat, precum și pe vegetația aflată pe o rază de minim 10 m în jurul căilor de acces (produsul nu este fitotoxic).

Pentru combaterea ploșnițelor:
Se va trata, cu mare atentie, întreaga suprafața disponibilă a locației (exceptând tavanele), insistându-se pe suprafețele textile (canapele, scaune, fotolii, cuverturi, saltele, covoare), inclusiv zona de material solid (lemn, plastic, metal etc.) utilizată ca suport pentru aceste textile, mobilierul, parchetul, zonele de îmbinări (plinte, trasee de cabluri), toate zonele greu accesibile (colțuri, îmbinările corpurilor de mobilier, interiorul dulapurilor, zonele de scurgere)
Tratamentele se vor efectua cu soluție suficientă pentru a penetra cele mai fine fisuri ale suportului pe care sunt aplicate (beton, lemn etc.) și de a rămane acolo câteva minute. Este foarte importantă identificarea și tratarea zonelor cu cel mai mare potențial în a găzdui cuiburile de ploșnițe. Tratamentul se repetă dupa un interval de 10-14 zile, timp în care larvele rămase eclozează. 

Pentru combaterea gândacilor:
În interior, se vor trata podelele, pereții (preferabil de la o înălțime de 1 m în jos), zonele greu accesibile, umede, calde și întunecoase, unde este cel mai probabil a se afla gândacii și a-și forma cuiburile (zona țevilor de scurgere, în spatele aparaturii electrocasnice, zonele de depozitare a alimentelor, zonele în care se păstrează – temporar – gunoiul)
Este foarte importantă identificarea și tratarea zonelor cu cel mai mare potențial în a găzdui cuiburile de gândaci; acestea se pot urmari căutând urme de dejecții (puncte negre minuscule), ouă, larve sau concentrații mai mari de 5-10 indivizi adulți într-un singur punct.

K-Othrine WG 250 are o remanență de 10 - 12 săptămâni, în funcție de tipul suprafeței pe care se aplică și de frecvența igienizării acesteia.
La exterior, remanența produsului este direct influențată de condițiile meteo nefavorabile (ploaie, rouă, soare puternic etc.).

Dăunători vizați: gândaci de bucătarie, omizi, purici, căpușe, ploșnite, furnici, muște, țântari, viespi.

Compoziția insecticidul: 100 g de K-Othrine WG 250 conține 25 g (25%) deltamethrin și coformulanți până la 100 g.

Ambalaj: pliculețe predozate 20 g (unidoză).

Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricației.

Specificatii tehnice

Producator Bayer
Tara producatorului
Capacitate cuvă Nu
Adâncime plantare Nu
Productivitate Nu
Cantitate însămânțare Nu
Transmisie Nu
Greutate 5 kg

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie despre: K-othrine WG 250 RO - 250 x 20 g

Cum notati acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Pret
Utilitate
Newsletter

Fii primul care află despre ofertele și reducerile noastre!

Prin abonarea la newsletter vă dați acordul ca www.sateanul.ro să vă proceseze adresa de email in scopul transmiterii de informații comerciale.