0 produs(e)

QUICK BAYT 2EXTRA WG10, 1 buc x 250g

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

133,80 Lei
QUICK BAYT 2EXTRA WG10 este o momeală insecticidă concentrată destinată combaterii muștelor, formulată pe baza a două substanțe active deosebit de eficiente. Ambalare: 4 plicuri x 62.5 g.
SAU

Detalii

QUICK BAYT 2EXTRA WG10 este o momeală insecticidă concentrată, destinată combaterii muștelor, formulată pe baza a două substanțe active:

Imidacloprid (10%)din clasa neonicotinililor de ultimă generație, cu acțiune sistematică, ce blochează, paralizează sistemul nervos al insectelor, provocându-le moartea;

Cis-tricos-9-en (0.1%), ce acționează conjugat și complementar cu cea sistematică în creșterea eficacității, a vitezei de acțiune a produsului, prin sporirea atractivității.

Formula include, totodată, atractanți alimentari - BayerLEJ și esențe de zahăr, dar și agentul repelent Bitrex, pentru o siguranță sporită în utilizare și prevenirea ingestiei accidentale a produsului de către viețuitoare non-vizate.

Spre deosebire de insecticidele clasice, bazate pe contactul întâmplător al muștelor cu suprafață tratată, momelile insecticide de tipul QUICK BAYT 2EXTRA WG10 atrag muștele la consum, chiar și în detrimentul surselor de hrană clasice, motiv pentru care nu este necesar a se trata întreaga suprafață ce se dorește protejată, ci doar aproximativ 30-40% din aceasta.

Domeniul și aria de utilizare: produsul este destinat segmentului de sănătate și igienă publică, activității de dezinsecție în sectorul zootehnic, contra muștelor (ferme zootehnice pentru porcine, bovine, cabaline, păsări etc.), dar și în industria alimentară sau în micile ferme și gospodării private, oriunde produsele de origine animală sau gunoiul atrag muștele.

Concentrația soluției de lucru/ Doza de aplicare: doza recomandată de QUICK BAYT 2EXTRA WG10  este de 2.5 grame pe metru pătrat de suprafață și trebuie aplicat folosindu-se un pulverizator (pompa specifică activităților DDD) de joasă presiune (aproximativ 1 atm.). 
Se vor dizolva 250 g QUICK BAYT 2EXTRA WG10 în 2 litri de apă pentru tratarea unei suprafețe de 100 de metri pătrați.

Se recomandă agitarea cu putere a recipientului unde se pregătește substanța de lucru, pentru obținerea unui amestec cât mai omogen posibil.

Mod de utilizare: pulverizați substanța de lucru obținută prin amestecul insecticidului concentrat cu apă, pe pereții grajdului/adăpostului de animale, având în vedere că tratamentul pe 40 de metri pătrați de pereți echivalează cu protecția a 100 de metri pătrați de suprafață. Insistați cu aplicarea substanței de lucru pe zonele unde, de obicei, se înregistrează o infestare maximă (pereți despărțitori, stâlpi de susținere, în jurul ușilor și al ferestrelor etc). 
Este recomadată aplicarea pe pereți în "petice" de 2-3 m lungime și 2-3 m lățime (6-9 metri pătrați), la o distanță de 4-5 metri unul de altul. Produsul începe să-și exercite activitatea biocidă într-un timp de acțiune rapid (2-3 min), începând să apară primele muște ce prezintă simptome de intoxicare.
Activitatea biocidă maximă este obținută dupa 21-28 de zile, perioadă după care este recomandată reîmprospătarea produsului prin simpla stropire cu apă a suprafețelor tratate. Astfel, se obține prelungirea timpilor de acțiune până la 6 săptămâni, cu o eficacitate testată de la 97.3% până la 98.7%.

Tratamentul se repetă de cate ori este nevoie, dar nu mai mult de 5 aplicări pe an.

Eficacitate insecticidă: până la 63 de zile.

Mod de ambalare: 4 plicuri x 62.5 g.

Specificatii tehnice

ProducatorBayer
Numar intern80207743

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Scrie o recenzie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Newsletter

Fii primul care află despre ofertele și reducerile noastre!

Prin abonarea la newsletter vă dați acordul ca www.sateanul.ro să vă proceseze adresa de email in scopul transmiterii de informații comerciale.