0 produs(e)

Insecticid K-Othrine SC 25 (FLOW), 1 litru

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

360,57 Lei
K-Othrine SC 25 este un insecticid piretroid având ca substanță activă deltamethrin-ul, un izomer cu o eficacitate dovedită în distrugerea sistemului imunitar al insectelor dăunătoare (gândaci de bucatarie, purici, căpușe, ploșnițe, furnici, omizi, muște, țânțari, viespi etc.).
SAU

Detalii

K-Othrine SC 25 (Deltamethrin 25% w/w) este un insecticid piretroid având ca substanță activă deltamethrin-ul, un izomer cu o eficacitate dovedită în distrugerea sistemului imunitar al insectelor dăunătoare.

Este condiționat sub formă de suspensie concentrată, condiționare ce oferă un raport optim între eficacitatea biologică, remanență și siguranță în aplicare, atât pentru operator, cât și pentru beneficiar.

Este biodegradabil, are o fotostabilitate mare, nu pătează, nu lasă urme vizibile după aplicare și nu este inflamabil.

Manifestă o eficacitate deosebită împotriva întregului spectru de insecte dăunătoare: Dictyoptera - gândaci, Diptera - muște și țânțari, Siphonoptera - purici, păduchi, Hemiptera - ploșnițe, Lepidoptera - molii, Coleoptera - cărăbuși; Dermapthera - urechelnițe, Psocoptera - păduchi de carte, Hymenoptera - furnici.
Este clasificat în U.E. ca un insecticid cu o toxicitate extrem de scăzută pentru viețuitoarele non-vizate (în special mamiferele), efectele sale adverse asupra acestora fiind rare și neimportante ca gravitate.

Este un insecticid care acționează prin contact și ingestie, penetrând extrem de rapid stratul de chitină al insectelor, paralizându-le sistemul nervos și provocându-le moartea.

Aplicarea K-Othrine SC 25 se face rezidual, cu echipamente specifice activității de dezinsecție - pompa de presiune scăzută; formularea de suspensie concentrată favorizează formarea unor depozite microscopice de substanță activă după tratament, care nu pot fi absorbite repede de suprafața tratată, generând o remanență crescută.

Utilizarea insecticidului K-othrine SC25: 

Se recomandă a fi utilizat în interior, indiferent ca e vorba de incinte industriale, comerciale, spații casnice sau spații de maximă igienă protejată (școli, spitale, industria alimentară, industria farmaceutică).
K-othrine SC 25 are o remanență de 60 până la 90 de zile, în funcție de tipul suprafeței pe care se aplică și de frecvența curățării acesteia.

Dăunători vizați: gândaci de bucatarie, purici, căpușe, ploșnițe, furnici, omizi, muște, țânțari, viespi.

Mod de ambalare: set 12 x 1 litru.

Termen de valabilitate: 2 ani de la data fabricației.

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani)2
Greutate (Kg)1.0000
Destinat Uzpopulație, profesional
Mirossesizabil
Zona Utilizareinterior
ProducatorBayer
Tipuri AplicarePompă de spate
Substanta activa biocideDeltametrin
Concentratie Substanta Activa25 gr./litru
Concentratie de utilizare1-2%
Combate activitateacărăbușilor, furnicilor, gândacilor de bucătărie, gândacilor de canalizare, gărgărițelor, moliilor de alimente, moliilor de textile, muștelor, păianjenilor, ploșnițelor de pat, puricilor, țânțarilor, viespilor
Modalitate de ambalare set 12 buc. x 1 litru
Formulare/Starelichid

 

Pentru aplicare, te poți ajuta de un pulverizator!

Specificatii tehnice

ProducatorBayer
Numar intern80046499
Cere o OfertaNu

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Scrie o recenzie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Newsletter

Fii primul care află despre ofertele și reducerile noastre!

Prin abonarea la newsletter vă dați acordul ca www.sateanul.ro să vă proceseze adresa de email in scopul transmiterii de informații comerciale.