0 produs(e)

Insecticid Ficam WP 80, 500 g

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

Special Price 1.269,00 Lei

Pret normal: 1.300,00 Lei

Ficam WP 80 este un insecticid carbamic pentru eradicarea sigură a tuturor dăunătorilor, fiind ideal în cazul infestărilor masive. Soluție dedicată profesioniștilor.
Cantitate:
SAU

Detalii

Ficam WP80 este un insecticid carbamic, reprezentând alternativa ideală la organofosforice și piretroizi. Produsul este condiționat sub forma de pulbere de culoare alb-bej, fără miros, miscibilă cu apa. Nu pătează, nu murdărește și nu este coroziv. Este fotostabil și biodegradabil.

Modul de acțiune al insecticidului Ficam WP80:
Bendiocarb-ul este un ester carbamic ce acționează prin contact și ingestie, fiind un inhibitor al colinesterazei - o enzimă necesară pentru transmiterea normală a impulsurilor nervoase.

Spectrul de activitate al insecticidului Ficam WP80: Ficam WP 80 combate o varietate de insecte de disconfort din igiena publică, din intreprinderile de fabricare și procesare a alimentelor, dar și dăunători ai produselor agricole depozitate, precum: muște și țânțari, gândaci de bucătărie, furnici și viespi, purici, ploșnițe, molii, peștișorul argintiu, urechelnița, ploșnița de carte, gândacii de depozite, dar și pentru păienjeni, ploșnita lemnului, centipede, milipede și căpușe.

Insecticidul poate fi utilizat prin tratamente pe suprafețe și în jurul clădirilor precum: locuințe, birouri, spitale, hoteluri, restaurante, cantine, unități industriale cu profil alimentar, mijloace de transport, locuri în care se depozitează gunoaiele etc.

Dozele de aplicare ale insecticidului Ficam WP80:
Doza normală: la un nivel mic - mediu de infestare și în condiții normale de igienă, se dizolvă 15 g produs în 5 litri apă (0.3%).
Doza specială: La un nivel mai mare de infestare, când se solicită o extindere a remanenței și în condiții de igienă precară a locurilor de tratat, se dizolvă 30 g produs în 5 litri de apă (0.6%).

În combaterea muștelor, pe lângă cele 15 g de insecticid, se mai adaugă 50 g de zahăr în cei 5 litri de apă. Soluția obținută astfel se pulverizează pe o suprafață de 125 mp.

Combaterea cuiburilor de viespi - performanțele insecticidului Ficam W WP în combaterea cuiburilor de viespi au fost evaluate în 54 de teste efectuate în diferite locații, precum: case, scorburi ale copacilor etc. Tratamentele cu Ficam WP, la rata normală de diluție și doza de aplicare cuprinsă între 0.25 - 0.5 l soluție/ cuib au condus la o combatere completă a viespilor, în numai 24 de ore de la tratament. Viespile au devenit muribunde la 5 minute de la începerea tratamentului, fără să manifeste semne de iritare sau comportament agresiv.

Remanența insecticidului Ficam WP80: Bendicarb-ul este fotostabil, ceea ce presupune o activitate insecticidă de lungă durată. Când particulele de substanță activă rămân nederanjate, remanența depinde de natura suprafeței netratate, de gradul ei de igienă și modalitățile curente de curățenie.

Compoziția Ficam WP 80: 100 g de Ficam W (WP 80) conțin 80 g de bendiocarb(80%) și coformulanți - până la 100 g.

Modul de ambalare: Flacon de 500 g.

Termen de valabilitate: 4 ani de la data fabricației.

*destinat utilizatorilor profesioniști

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani)Nu
Greutate (Kg)0.5000
Destinat UzProfesional
Mirossesizabil
Zona Utilizareinterior, exterior
ProducatorBayer
Tipuri AplicarePompa de spate
Substanta activa biocideBendiocarb
Concentratie Substanta Activa800 g/kg
Concentratie de utilizaresub 1%
Combate activitateacăpușelor, cariilor de lemn, furnicilor, gândacilor bucătărie, gândacilor canalizare, miriapodelor, muștelor, paienjenilor, ploșnițelor de pat, puricilor, țânțarilor, termitelor, viespilor
Modalitate de ambalare500 g
Formulare/StarePulbere

 

Dacă ți-ar fi necesară și o pompă de stropit, click aici!

Specificatii tehnice

ProducatorBayer
Numar intern79011474
Tara producatorului
TransmisieNu
GreutateNu

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie despre: Insecticid Ficam WP 80, 500 g

Cum notati acest produs? *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Calitate
Pret
Utilitate
Newsletter

Fii primul care află despre ofertele și reducerile noastre!

Prin abonarea la newsletter vă dați acordul ca www.sateanul.ro să vă proceseze adresa de email in scopul transmiterii de informații comerciale.