0 produs(e)

Igienă publică

 1. Insecticid Solfac EW 50 RO - 1 monodoza x 5 ml

  Special Price 5,83 RON

  Pret normal: 5,95 RON

  Solfac EW 50 este un insecticid extrem de versatil, ce combate cu succes activitatea căpușelor, ploșnițelor, puricilor, furnicilor, omizilor, gândacilor și dăunătorilor specifici fermelor de animale și păsări.
 2. Insecticid gata preparat Forttox GP Spray

  13,06 RON
  Forttox GP este un spray insecticid de șoc și de remanență sporită, gata preparat, deosebit de eficient în combaterea gândacilor de bucătărie, viespilor și furnicilor, muștelor, puricilor, ploșnițelor, moliilor etc.
 3. Momeala rozatoare Rubis Grain

  15,70 RON
  Momeală raticidă pentru șoareci și șobolani Rubis Grain, deosebit de eficientă, pe suport de cereale.
 4. Momeala rozatoare Jade Grain

  15,70 RON
  Momeală raticidă pentru șoareci și șobolani, pe suport de cereale, Jade Grain.
 5. Dezinfectant gata preparat Bionet Sanidor

  18,15 RON
  Dezinfectant pentru suprafețe, gata preparat, Bionet Sanidor, destinat dezinfecției suprafețelor prin pulverizare, acolo unde celelalte produse de dezinfecție nu pot fi utilizate.
 6. Momeala rozatoare Jade Pasta

  23,21 RON
  Momeală pentru combaterea rozătoarelor, ambalată sub formă de pliculețe a câte 15 g.
 7. Momeala rozatoare Rubis Pasta

  23,50 RON
  Rubis Pasta este o momeală cu o eficiență ridicată în combaterea rozătoarelor, ambalată sub formă de pliculețe cu pastă.
 8. Momeala rozatoare Rubis Block

  27,75 RON
  Momeală raticidă pentru șoareci și șobolani Rubis Block, pe suport de batoane cerate, deosebit de eficientă în combaterea dăunătorilor.
 9. Detergent dezinfectant Performant D

  28,15 RON
  Performant D - detergent dezinfectant lichid, oferă într-o singură operație o curățare excelentă a suprafețelor, combinată cu o dezinfecție largă.
 10. Insecticid Maxforce IC White Ro, 1 bucata x 5 g

  Special Price 29,00 RON

  Pret normal: 29,75 RON

  Insecticid pentru gândaci Maxforce IC White Ro, deosebit de eficient, are efect de moarte în cascadă asupra gândacilor, exterminând nu numai adulții ce consumă gelul, ci întregul cuib.
 11. Dezinfectant instrumentar Bionet AG

  32,64 RON
  Produs concentrat, destinat dezinfecției la rece a instrumentarului medical care nu poate fi sterilizat prin fierbere. Microbicid puternic și rapid, activ în mediul acid și alcalin.
 12. Dezinfectant suprafete Bionet A15

  33,55 RON
  Dezinfectant de contact pentru dezinfectarea și dezodorizarea suprafețelor, Bionet A15.
 13. Insecticid K-Othrine WG250, 1 buc x 20 g

  Special Price 38,40 RON

  Pret normal: 39,27 RON

  K-Othrine WG 250 este un insecticid piretroid, având ca substanță activă deltamethrin-ul, ce oferă o eficacitate deosebită împotriva întregului spectru de insecte dăunătoare: gândaci, omizi, muște, țânțari, purici, păduchi, ploșnițe, molii, cărăbuși și furnici.
 14. Insecticid Agita 10 WG

  58,31 RON
  Agita 10 WG este un insecticid conceput pentru combaterea profesionala a tuturor tipurilor de muște domestice, sub formă de granule hidrosolubile.
 15. Pastile clorigene Quick Jav

  62,00 RON
  Pastile clorigene Quick Jav, pe bază de dicloroizocianurat de sodiu, folosite pentru dezinfecția tuturor suprafețelor din instituții sanitare și colectivități, a instrumentarului și ustensilelor din inox.
 16. Insecticid concentrat Getox CT+

  100,00 RON
  Produsul Getox CT+ este insecticid un concentrat de șoc, deosebit de eficient în combaterea gândacilor de bucătărie, viespilor și furnicilor, muștelor, puricilor, ploșnițelor, moliilor etc.
 17. Insecticid concentrat Fortox TP+

  108,59 RON
  Insecticidul Forttox TP+ este un concentrat de șoc, deosebit de eficient în combaterea gândacilor de bucătărie, viespilor și furnicilor, muștelor, puricilor, ploșnitelor, moliilor etc.
 18. Insecticid fara miros Forttox CPE

  112,37 RON
  Forttox CPE este un insecticid fără miros, un concentrat de șoc și de remanență sporită, deosebit de eficient în combaterea gândacilor de bucătărie, viespilor și furnicilor, muștelor, puricilor, ploșnițelor, moliilor etc.
 19. Insecticid concentrat Supertox

  125,72 RON
  Insecticidul Supertox este deosebit de eficient în combaterea gândacilor de bucătărie, viespilor și furnicilor, muștelor, puricilor, ploșnițelor, moliilor etc. Compoziția sa asigură un tratament de șoc și o remanență sporită.
 20. Raticid Racumin Foam, 500 ml

  Special Price 126,50 RON

  Pret normal: 132,10 RON

  Racumin Foam este un raticid cu eficiență crescută în combaterea activității șoarecilor și șobolanilor din locații cum sunt depozitele, fabricile, spitalele etc.
 21. Insecticid concentrat Extratox Eco Plus

  150,44 RON
  Extratox Eco+ este un insecticid deosebit de eficient, concentrat de șoc și de remanență sporită, cu rezultate excelente în combaterea gândacilor de bucătărie, viespilor și furnicilor, muștelor, puricilor, ploșnitelor, moliilor etc.
 22. Insecticid Aqua K-Othrine EW20, 1 l

  Special Price 190,00 RON

  Pret normal: 202,30 RON

  Aqua K-Othrine EW 20 este un insecticid formulat special pentru activitățile de dezinsecție urbană, fiind deosebit de eficient în combaterea activității cărăbușilor, muștelor, omizilor, țânțarilor, viespilor etc.
 23. Insecticid Solfac EW 50 - 1 litru

  Special Price 320,00 RON

  Pret normal: 327,25 RON

  Solfac EW 50 este un insecticid extrem de versatil ce combate cu succes activitatea căpușelor, ploșnițelor, puricilor, furnicilor, omizilor, gândacilor și dăunătorilor specifici fermelor de animale și păsări.
 24. Insecticid K-Othrine SC 25 (FLOW), 1 litru

  Special Price 341,66 RON

  Pret normal: 360,57 RON

  K-Othrine SC 25 este un insecticid piretroid având ca substanță activă deltamethrin-ul, un izomer cu o eficacitate dovedită în distrugerea sistemului imunitar al insectelor dăunătoare (gândaci de bucatarie, purici, căpușe, ploșnițe, furnici, omizi, muște, țânțari, viespi etc.).
 25. Insecticid Ficam W WP 80, 10 x 15 g

  Special Price 370,00 RON

  Pret normal: 392,70 RON

  Ficam WP 80 este un insecticid carbamic pentru eradicarea sigură a tuturor dăunătorilor, fiind ideal în cazul infestărilor masive. Soluție dedicată profesioniștilor. Ambalare: 10 plicuri a câte 15 grame.