0 produs(e)

Granulator furaje Eurogran 120 (fara motor)

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

2.350,00 Lei
Granulatorul de furaje Eurogran 120 se utilizează pentru procesarea cerealelor și furajelor în granule de dimensiuni mici, fiind foarte util și chiar necesar pentru orice fermier și în orice gospodărie.
SAU

Detalii

Granulator Eurogran 120 (fără motor)

 

Granulatorul se utilizează pentru procesarea cerealelor și furajelor în granule de dimensiuni mici, fiind foarte util și chiar necesar pentru orice fermier și în orice gospodărie.

Modelul Eurogran 120 poate fi pus în funcțiune cu un motor electric de 2.2 kW (cu transmisia puterii prin curea sau prin reductor). Echipamentul de lucru este format din matrice și role. Fiind pus în funcțiune granulatorul, rolele vor presa materia primă pentru granulare în găurile matricei (pot fi de diferite dimensiuni: 3 mm, 4 mm, 6 mm, 8 mm).

În rezultatul acțiunii forței de frecare, în timpul procesului de granulare se înregistrează o temperatură între 30-60 grade Celsius. Astfel, cerealele și furajele sunt procesate și transformate în granule ce pot fi folosite la hrănirea iepurilor, păsărilor, ovinelor, bovinelor, porcinelor, peștilor.

 

Avantaje produs:

1. Este conceput din fier, ceea ce oferă o rezistență deosebită tuturor componentelor, dar și o bună stabilitate.
2. Utilizare în mod continuu datorită modului inovator de concepere al motorului.
3. Crește randamentul de valorificare a hranei, deoarece animalele realizează o asimilare mai bună a hranei și câștigă în greutate într-un timp mai scurt.
4. Datorită temperaturii ridicate din timpul granulării, bacteriile și coloniile de mucegaiuri vor fi distruse, iar starea sanitară a furajelor va fi îmbunătățită.
5. În componența hranei granulate se pot adăuga vitamine, premixuri, antibiotice, iar animalele nu mai pot să consume preferențial ingredientele.
6. Datorită formei granulelor, hrana este mai compactă și poate fi depozitată mai ușor. De asemenea, crește durata de conservare a furajelor și cerealelor.
7. Costurile sunt mai mici – economie de 60% în comparație cu alimentarea directă cu cereale și furaje.
8. Se pot realiza rețete proprii de granule în funcție de prioritățile și tipul de păsări/animale pentru care le folosim.

 

Specificații

- capacitate: max. 80 kg/h;
- greutate: 65 kg.

 

Pentru acest model, prețul nu include motorul. Pentru motor, se plătește adițional.
Prețul include o singură matrița (de regulă 4 mm în diametru la găuri). Pentru matrița de altă mărime se plătește adițional.

 Vezi și gama noastră de motosape!

Specificatii tehnice

ProducatorTehno Ms
Numar internAT120-001
Buton de pornireNu
Protectie termicaNu

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie despre: Granulator furaje Eurogran 120 (fara motor)

Cum notati acest produs? *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Calitate
Pret
Utilitate
Newsletter

Fii primul care află despre ofertele și reducerile noastre!

Prin abonarea la newsletter vă dați acordul ca www.sateanul.ro să vă proceseze adresa de email in scopul transmiterii de informații comerciale.