0 produs(e)

Dezinfectant instrumentar Bionet AG

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

45,00 Lei
Produs concentrat, destinat dezinfecției la rece a instrumentarului medical care nu poate fi sterilizat prin fierbere. Microbicid puternic și rapid, activ în mediul acid și alcalin.

Detalii

Bionet AG este un dezinfectant pentru uz profesional cu efect bactericid, fungicid, virulicid, micobactericid și tuberculocid. Esta avizat de MS și se poate folosi în cabinete medicale sau saloane cosmetice, pentru dezinfectarea la rece a suprafețelor și a instrumentelor.

Utilizare

Produs pentru dezinfecția și sterilizarea instrumentarului medical, chirurgical, stomatologic și de diagnostic, prin imersie la temperatura ambiantă. Dezinfectează suprafețele prin ștergere (pereți și pardoseli din săli de operație, cabinete medicale).

Compoziție

Didecyldimethylammonium chloride 5%, Quaternary ammonium compounds, benzyl-C8-18-alkyldimethyl, chlorides 5 %, Glutaral 5%, Alcool etilic, Alcool izopropilic, Apa purificată, parfum.

Activitate biocidă

Instrumentarul se imersează în soluția de lucru realizată prin diluarea a 25 ml de Bionet AG in 10 L apa (0.25%), se obține astfel un efect bactericid și fungicid după un timp de contact de 15 minute, conform standardelor EN 1040, EN 1276, EN 13727, EN 1275, EN 1650, EN 13624. Prin diluarea a 50 ml de Bionet AG în 10 litri de apă (0.5%) se obtine o soluție cu efect virucid la 60 minute, conform standardul EN 14476. Prin diluarea a 100 ml în 10 litri apă (1%), se obține un efect tuberculocid și micobactericid la 15 minute, conform standardului EN 14348 (Mycobaterium terrae, Mycobacterium avium). Sporicid conform standardului EN 13704, 10% la 60 min.

Mod de utilizare

Se predezinfectează și se curăță de resturi organice instrumentarul cu Desogerm 3A Net, după care se dezinfectează prin imersia instrumentarului în soluția de lucru cu Bionet AG. Se clătește bine instrumentarul cu apă distilată dupa operația de dezinfecție. 

Specificatii tehnice

ProducatorG&M 2000
Numar internKJC017
Tara producatoruluiRomânia

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie despre: Dezinfectant instrumentar Bionet AG

Cum notati acest produs? *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Calitate
Pret
Utilitate
Newsletter

Fii primul care află despre ofertele și reducerile noastre!

Prin abonarea la newsletter vă dați acordul ca www.sateanul.ro să vă proceseze adresa de email in scopul transmiterii de informații comerciale.

Ar putea sa va intereseze si...

Momeala rozatoare Rubis Grain

15,70 Lei

Stoc terminat

Insecticid concentrat Supertox

135,00 Lei

Stoc terminat