0 produs(e)

Dezinfectant instrumentar Bionet AG

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

32,64 RON
Produs concentrat, destinat dezinfecției la rece a instrumentarului medical care nu poate fi sterilizat prin fierbere. Microbicid puternic și rapid, activ în mediul acid și alcalin.

* Campuri obligatorii

32,64 RON
Cantitate:

Concurs sateanul.ro

Detalii

Bionet AG este un dezinfectant pentru uz profesional cu efect bactericid, fungicid, virulicid, micobactericid și tuberculocid. Esta avizat de MS și se poate folosi în cabinete medicale sau saloane cosmetice, pentru dezinfectarea la rece a suprafețelor și a instrumentelor.

Utilizare

Produs pentru dezinfecția și sterilizarea instrumentarului medical, chirurgical, stomatologic și de diagnostic, prin imersie la temperatura ambiantă. Dezinfectează suprafețele prin ștergere (pereți și pardoseli din săli de operație, cabinete medicale).

Compozitie

Didecyldimethylammonium chloride 5%, Quaternary ammonium compounds, benzyl-C8-18-alkyldimethyl, chlorides 5 %, Glutaral 5%, Alcool etilic, Alcool izopropilic, Apa purificata, Parfum.

Activitate biocida

Instrumentarul se imersează în soluția de lucru realizată prin diluarea a 25 ml de Bionet AG in 10 L apa (0.25%), se obține astfel un efect bactericid și fungicid după un timp de contact de 15 minute, conform standardelor EN 1040, EN 1276, EN 13727, EN 1275, EN 1650, EN 13624. Prin diluarea a 50 ml de Bionet AG în 10 L apă (0.5%) se obtine o soluție cu efect virucid la 60 minute, conform standardul EN 14476. Prin diluarea a 100 ml în 10 litri apă (1%), se obține un efect tuberculocid și micobactericid la 15 minute, conform standardului EN 14348 (Mycobaterium terrae, Mycobacterium avium). Sporicid conform standardului EN 13704, 10% la 60 min.

Mod de utilizare


Se predezinfectează și se curăță de resturi organice instrumentarul, cu Desogerm 3A Net., după care se dezinfectează prin imersia instrumentarului în soluția de lucru cu Bionet AG. Se clătește bine instrumentarul cu apă distilată dupa operația de dezinfecție. 

Specificatii tehnice

Producator Klasse Jobs
Tara producatorului România

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie despre: Dezinfectant instrumentar Bionet AG

Cum notati acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Pret
Utilitate
Newsletter

Fii primul care află despre ofertele și reducerile noastre!

Prin abonarea la newsletter vă dați acordul ca www.sateanul.ro să vă proceseze adresa de email in scopul transmiterii de informații comerciale.

Ar putea sa va intereseze si...

Insecticid concentrat Extratox Eco Plus

150,44 RON

Momeala rozatoare Rubis Grain

15,70 RON

Insecticid concentrat Supertox

125,72 RON