Detalii
Cositoarea rotativă LC90/LC1200 oferă fiabilitate și siguranță motocultorului Loncin LC90/LC1200, fiind compatibilă cu acesta. Permite folosirea intensivă a motocultorului, chiar și în condiții dificile.
Acest produs este recomandat a fi folosit pe suprafețe mari și este destinat oricărui fermier care caută un raport calitate-preț foarte bun.
Poza cu cositoarea montată pe motocultor are titlu de prezentare.
Vezi și consumabile și utilaje la preț redus, aici!
Specificatii tehnice
Producator | O-Mac |
---|---|
Numar intern | 5580-00370 |
Tara producatorului | |
Transmisie | Nu |
Greutate | Nu |
Recenzii clienti
1 Produs(e)
- Concept bun, produs slab partial remediabil Trimisa de Stan Patitul
Conceptul este bun, daca merge taie tot si ai si spor. Insa doar daca merge.. ce poate sa se strice? Sa le luam pe rand:Calitate Pret Utilitate
* in primul rand suruburile trebuie toate monitorizate, utilzajul vibreaza si dupa ce cosesti 10-20 de minute te trezesti ca e desprins tot, caci i-au cazut toate suruburile. Asa ca trebuie verificate/stranse la fiecare utilizare - vreo 20 de suruburi, cu accent special pe cele din zona prinderii). Si trebuie cumparate suruburi sa ai in buzunar cand cosesti.
* apoi: utilajul e prins cu suruburi groase de un fier, care la randul sau e prins cu niste surubele mici de chiulasa motorului (care e de aluminiu). Aici, sunt 2 posibilitati: daca ai noroc doar se desfac si poti remedia, asta am patit eu. Daca nu, se strica filetul in aluminiu si daca esti meserias faci gaura mai mare si faci filet cu filiera (asta a patit un prieten). Deci aici chinezii nu au gandit-o pana la capat.
* exista in pachet un element de rigidizare, el nu apare in manual pentru ca se pare ca e gandit de un alt distribuitor (probabil dupa plangeri ca cea de mai sus). Insa are dimensiunile gresite, si daca suni sa primesti altul, astepti cu lunile. Daca esti meserias ti-l faci tu.
* apoi: la priza de putere, axul are o fanta in care intra o piesa de metal care face sa se invarta cositoarea. Acea piesa de metal e foarte slaba, la mine s-a tocit dupa 1000 mp cositi (poate din cauza desfacerii suruburilor). Daca esti meserias o faci si pe asta.
* apoi m-am trezit ca aparatul a calcat ceva. ii cazuse un disc. Surubul cu care era prins s-a desfacut. Acolo trebuie niste agrafe sau sarme caci e prevazuta gaura (dar nu sunt la pachet). Daca esti meserias rezolvi si asta.
* prietenului meu ii tot sar cutitele. Agrafele sunt foarte slabe, trebuie puse sarme.
Cam asta se poate strica. In cazul meu, cu o coasa manuala cred ca coseam mai mult, caci am stat ore in sir in camp cautand suruburi si reparand diverse chestii care cad. Cei de la O-mac, nu prea ajuta, iar cei de la service te cred o fiinta inferioara ca nu stii atata lucru.
Deci, conceptul e bun, dar trebuie bibilit. Se vede ca a fost adaptat in graba la motocoasa si intr-adevar cred ca e cea mai ieftina motocoasa rotativa de pe piata. Dar acum e clar de ce. (Postat in 15.09.2020)
1 Produs(e)
Scrie o recenzie
Fii primul care află despre ofertele și reducerile noastre!
Prin abonarea la newsletter vă dați acordul ca www.sateanul.ro să vă proceseze adresa de email in scopul transmiterii de informații comerciale.