Eliminarea ierburilor și a buruienilor din curte și grădină se constituie într-o sarcină pe care fiecare gospodar trebuie să o îndeplinească cu sfințenie, în special în sezonul cald, atunci când spațiile verzi necesită o atenție aparte.

Cunoscută și drept cositoare electrică sau motocositoare, motocoasa poate fi folosită cu succes pentru obținerea unui gazon aspectuos, principalul avantaj față de o mașină de tuns gazonul fiind acela că poate pătrunde și în spații înguste. În general, pentru a atinge acest deziderat în cazul deținerii unei mașini de tuns iarba, se va achiziționa, separat, și un trimmer electric.

În continuare, am făcut o trecere în revistă a celor mai cumpărate motocoase din magazinul nostru, pentru a te inspira să o alegi pe cea potrivită pentru tine:

1. Motocoasa Dac 210, aflată acum la reducere în magazinul nostru, reprezintă alegerea ideală pentru cei care necesită o motocoasă eficientă, de putere medie, la un preț mai mult decât economic. 

2. Motocositoarea Stiga SB26JD, care surclasează avantajele folosirii unei mașini de tuns gazonul prin aceea că are capacitatea de a tăia și iarba înaltă și dificilă. 

3. Motocoasa Kasei BC28, printre cele mai puternice astfel de dispozitive disponibile pe piață, pentru uz casnic, este simplu de manevrat și asigură calitatea tehnologiei japoneze, pentru o curte și o grădină impecabile. 

4. Motocoasa de umar Rotakt MTK3303T, fiabilă, ce vine la pachet cu diverse accesorii utile și al cărei ham ajută la distribuirea egală a greutății pe brațe în timpul folosirii.

5. Motocositoare O-Mac B 42D Premium, ideală pentru suprafețe mari, un ajutor de nădejde atunci când vine vorba despre obținerea unei grădini impecabile, cu minim de efort.

La noi, găsești o gamă vastă de motocoase profesionale și nu numai, de la producători recunoscuți, astfel încât să poți alege cu încredere utilajul agricol de care ai nevoie.